Локти се вратио након десетомесечне суспензије

Амерички пливач Рајан Локти вратио се прошле ноћи такмичењима у САД након што му је истекла десетомесечна суспензија због недоличног понашања на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру.

Локти је финалну трку на 100 метара леђним стилом на Отвореном првенству САД завршио на петом месту с временом 55,16 секунди.

"Ово је добра полазна тачка", рекао је Локти након трке.

Локти је током Олимпијских игара у Рију пријавио да је опљачкан заједно са колегама из репрезентације. Рекао је да су опљачкани у таксију под претњом оружја, а да је један од пљачкаша имао полицијску значку.

Пливачи нису пријавили инцидент полицији која је покренула истрагу тек када је из медија сазнала шта се догодило. Бразилска полиција је потом саопштила да је Локти лагао о пљачки, а сам спортиста је по повратку у САД у више наврата мењао причу о томе шта се десило.

Полиција има снимак на коме се види како се Локти туче са обезбеђењем на бензинској пумпи у исто време у коме се пљачка наводно десила. Како је тада наведено, амерички пливачи су били под утицајем алкохола и демолирали су тоалет на бензинској пумпи. Они су после испитивања платили штету и отишли.

"Шта се догодило, догодило се то, то је прошлост. Човек сам, направио сам грешку и научио сам лекцију. Баш као и сви остали", рекао је амерички пливач.

Локти је навео да му је циљ да буде у тиму САД за Олимпијске игре у Токију 2020. године. Он је освојио шест златних олимпијских медаља, а 2020. имаће 36 година. "Биће то дуго путовање", рекао је.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво