Стјепановић у полуфиналу на 100 слободно

Српски пливач Велимир Стјепановић пласирао се у полуфинале трке на 100 метара слободним стилом на Светском првенству у Будимпешти. Шорак без полуфинала на 200 мешовито.

Стјепановић је деоницу препливао за 48,80 секунди и у последњој групи квалификација је заузео шесто место.

Он је укупно имао 16. време у конкуренцији 113 такмичара.

Најбоље време у квалификацијама имао је Аустралијанац Камерон Макевој, који је уједно и једини такмичар који је пливао испод 48 секунди - 47,97.

Стефан Шорак није успео да се пласира у полуфинале трке на 200 метара мешовито. Шорак је у својој квалификационој групи заузео шесто место с временом два минута, три секунде и 45 стотинки. Тај резултат је био довољан за укупно 29. место у квалификацијама.

Полуфиналне трке су на програму касније данас.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво