Пивач и Мачковић у финалу СП

Српски двојац без кормилара, Виктор Пивач и Мартин Мачковић, пласирао се у финале Светског првенства за сениоре до 23 године у Пловдиву.

Српски веслачи ће тако у Пловдиву бранити титулу светског првака за млађе сениоре коју су освојили прошле године у Ротердаму, саопштио је Веслачки савез Србије.

Пивач и Мачковић су заузели друго место у првој групи квалификација с 6:33,36 и у недељу од 9.38 веслаће у финалу.

У саопштењу Савеза се додаје и да је дубл скул у саставу Ђорђе Урукало и Димитрије Иброчић свој дебитантски наступ на светским шампионатима за млађе сениоре завршио на 17. месту.

Данас на регатну стазу у Пловдиву излазе још два српска чамца.

Од 15.10 Милица Слијепчевић и Љиљана Јошић ће веслати у Б финалу женских двојаца без кормилара, док ће се од 17.18 четверац без кормилара, Вања Обрадовић, Александар Беђик, Игор Ђерић и Дамјан Лазић, борити за одличје.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво