Два злата за српске кануисткиње

Српске јуниорке Николина Мијушковић и Николина Милић тријумфовале су у кануу двоклеку на 200 метара на Европском првенству у кајаку и кануу на Ади Циганлији.

Оне су до златне медаље су стигле пошто су трку извеслале за 47.320 секунди, то је чак секунд и по брже од другопласиране посаде.

Сребрну медаљу освојиле су Арина Хочаинова и Олга Александрова из Русије (47.320), док је бронза припала Наталији Труханови и Ирини Вихрук из Белорусије (48.940).

Николини Мијушковић то је друга златна медаља на овогодишњем шампионату.

Она је одбранила титулу јуниорске шампионке Европе, пошто је убедљивом вожњом у финалу, са секунд предности у односу на другопласирану, трку завршила за 50.588 секунди.
Сребрна медаља припала је Мађарици Бјанки Нађ (51.588), док се бронзом окитила Арина Хочаинова из Русије (51.688).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи