Марјановић без финала на Светском купу

Српски скифиста Марко Марјановић није успео да се пласира у финале Светског купа у веслању у Познању пошто је заузео пето место у својој полуфиналној групи.

Марјановић је у првој групи полуфинала заузео пето место сa временом 6:57,48 минута, па ће сутра од 10.05 веслати за пласман од седмог до 12. места, саопштио је Веслачки савез Србије.

После првих 500 метара Марјановић је био трећи, а на уласку у другу половину трке склизнуо је на четврто место. Он је у тим тренуцима око десетак метара заостајао за чамцем Велике Британије које до краја није могао да надокнади, а кроз циљ је прошао као пети пошто да га је у последњих стотинак метара претекао и чамац Белорусије.

У недељу на стазу излази и двојац без кормилара Милош Васић и Ненад Беђик који ће се од 10.48 борити за ново, треће и узастопно, одличје на међународној сцени у овој сезони.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво