Читај ми!

Вудс ухапшен због вожње под дејством алкохола

Амерички голфер Тајгер Вудс ухапшен је на Флориди због вожње под дејством алкохола. Вудс је скоро четири сата провео у окружном затвору у Палм Бичу, а по изласку није желео да даје изјаве.

У полицијском извештају наводи се да је 41-годишњи Вудс имао недозвољени ниво алкохола у крви и да је пуштен на сопстевну одговорност, пошто је у писаној форми обећао да ће сарађивати у предстојећим правним поступцима.

Освајач 14 великих голф турнира, није играо четири месеца, а пропустиће остатак сезоне пошто се опоравља од четврте операције леђа.

Вудс је један од најбољих играча у историји голфа, најдуже је био први на светској ранг-листи, али је последњу победу остварио још у августу 2013. године.

Његову каријеру потресао је велики скандал крајем новембра 2009. године, када су амерички медији објавили да је Вудс имао више ванбрачних веза, после чега је уследио пад у игри и такмичењима, али и развод од супруге.

Тада су се неки његови спонзори повукли, а поједини су тврдили да је скандал умањио вредност њихових деоница.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи