Студентске организације уз Универзијаду

Протокол о сарадњи студентских организација и предузећа Универзијада Београд 2009 потписали су Зоран Јовановић, извршни директор Предузећа и Горан Минић, Милица Поповић и Лидија Пајић, представници Савеза студената Београда, Студентске уније Србије и организације Ајзак.

За највећи спортски догађај идуће године који ће у Београду окупити 12 000 студената-спортиста из 170 земаља света, учешће волонтера је од великог значаја, речено је на конференцији за новинаре у Центру Сава . Више од десет хиљада студената биће главна покретачка снага Универзијаде Београд 2009, највеће спортске манифестације икада одржане у нашој земљи. Зато је важно да се они што пре укључе у припреме Универзијаде.

Студенти заинтересовани за волонтирање које ће им омогућити да стекну драгоцено искуство за будућу каријеру, могу да се пријаве на сајту Универзијаде Београд 2009.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се