Читај ми!

Веслачи Партизана одбранили шампионску титулу на ергометрима

Веслачи Партизана одбранили су екипну шампионску титулу на ергометрима, на првенству које је уз рекордан број учесника одржано у Новом Саду, саопштио је Веслачки савез Србије. На првом такмичењу у сезони, одржаном у недељу, учествовало је 533 такмичара.

Веслачи Партизана одбранили су титулу са 80 бодова, друго место заузела је Црвена звезда са 49 бодова, а треће домаћа екипа Данубиус 1885 са 26 бодова.

Бодове на "Ергометријади" освојили су и Чуруг (24), Смедерево (22), Галеб (19), Графичар (15), Тамиш (10), Зренекс (8) и Сава (3).

Такмичење је одржано у 19 категорија, од којих су се 12 бодовале за званичну ранг-листу првенства Србије на ергометрима.

На првенству Србије на ергометрима, које је бодовано за ранг-листу Светске веслачке федерације, поред свих домаћих клубова наступиле су и мађарске екипе Солнок и Сегедин, веслачки клуб Једрина из Републике Српске, као и бројни представници других спортова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво