Читај ми!

Пакјао и Кан преговарају о мечу

Боксери Мени Пакјао и Амир Кан потврдили су да њихови представници преговарају о мечу за титулу светског првака у велтер категорији у верзији WBО.

Пакјао је недавно позвао пратиоце на Твитеру да изаберу његовог наредног противника, а највише гласова добио је Британац Амир Кан.

Кан је добио 48 одсто гласова, испред сународника Кела Брука, Аустралијанца Џефа Хорна и Американца Теренса Крофорда.

"Тренутно преговарамо са Менијем. Ускоро. Пратите ову страницу", навео је 30-годишњи Кан на свом Твитер профилу.

Филипински боксер потврдио је преговоре и навео да се ускоро очекују вести о мечу.

"Мој тим преговара са Амиром Каном о нашој предстојећој борби", навео је Пакјао, светски шампион у шест тежинских категорија.

Пакјао (38) је недавно рекао да ће борба бити одржана у Уједињеним Арапским Емиратима. Он ће у том мечу бранити шампионски појас освојен у новембру победом против Џесија Варгаса. Он је каријеру завршио прошлог априла, али се вратио из пензије за меч против Варгаса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи