Читај ми!

Хокеј: Успех јуниора Црвене звезде у Словенији

"Црвено-бели" завршили лигашки део Државног првенства Словеније на првом месту.

Јуниорска екипа Црвене звезде (селекција до 18 година) завршила је овогодишњи наступ у Државном првенству Словеније, за ту узрасну категорију, освајањем првог места на крају лигашког дела такмичења.

Црвено-бели су у 16 утакмица остварили 10 победа (две после продужетка) и 6 пораза, освојивши тако 28 бодова, три више од другопласиране љубљанске Олимпије.

Млади нападач Црвене звезде Василије Анђелковић био је најбољи стрелац овог такмичења са 15 постигнутих голова, док је његов клупски друг Михал Даниел најбољи поентер лиге са 27 бодова (11 голова и 16 асистенција).

Међутим, одлична сезона најстарије јуниорске селекције Црвене звезде неће бити крунисана наступом у самој завршници Државног првенства Словеније, будући да се термини плеј-офа за играче до 18 година преклапају са датумима одигравања Светског првенства у Новом Саду на којем окосницу репрезентације Србије чине управо чланови ове екипе. Због тога су "црвено-бели" почетком ове недеље послали допис Хокејашком савезу Словније (ХЗС) да неће бити у ситуацији да наступе у доигравању.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи