Читај ми!

У Аустрији четири смртна случаја повезана с зимским спортовима

У Аустрији су током викенда четири особе погинуле приликом скијања, ходања у крпљама по снегу или санкања, што је неуобичајено висок биланс жртава повезан с зимским спортовима у тој земљи.

Двоје Чеха који су ходали у крпљама у алпском региону Салцбурга погинуло је у недељу пошто их је затрпала лавина, док је двоје успело да се ослободи, јавила је аустријска новинска агенција АПА.

Државна телевизија ОРФ је пренела да су се преостала два смртна случаја догодила у суботу.

Један Немац је погинуло пошто је ударио главом у камен на санкању у близини границе са Швајцарском, а аустријски скијаш страдао је у судару са сноубордером на падини у близини италијанске границе.

Како наводи агенција АП, сноубордер је лакше повређен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи