Стох победио у Закопанама

Пољски ски скакач Камил Стох победио је данас у Закопанама у такмичењу Светског купа и тако увећао предност у генералном пласману.

Стох је у родном граду до пете победе у сезони, а четврте узастопне, дошао скоковима од 130,5 и 131 метар, односно 287,4 бода.

Друго место заузео је Немац Андреас Велингер са 285,8 бодова, пошто је скочио 130,5 и 133 метара, док се на трећем степенику победничког постоља нашао његов сународник и првопласирани после прве серије Рихард Фрајтаг са скоковима од 132,5 и 131 метар, односно 284,2 бода.

На четвртом месту нашао се још један Немац Марукс Ајзенбихлер са 283 бода и скоковима од 133 и 130,5 метара, док је пети био Михајел Хајбок из Аустрије, а шести Пољак Пјотр Жила.

Прву десеторицу комплетирали су другопласирани у генералном пласману Норвежанин Данијел Андре Танде, Пољак Давид Кубацки, Словенац Домен Превц и Рус Јевгени Климов.

Стох је данашњом победом увећао предност у генералном пласману и сада има 933 бодова, други је Танде са 803, трећи је Домен Превц са 780.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво