Читај ми!

Хиршер победник слалома у Кицбилу

Аустријски скијаш Марсел Хиршер победио је у слалому, трци која је у склопу Светског купа одржана у аустријском Кицбилу. Друго место освојио је Рајдинг, а трећи је био Корошилов.

Петоструки победник Светског купа победио је резултатом 1:45,23 и био је за 0,76 секунди бржи од Британца Дејва Рајдинга. Хиршер је после прве вожње заостајао за Британцем 1,09 секунди, али је захваљујући одличној вожњи у другом делу остварио 20. победу у слалому, укупно 42. у каријери.

Рајдер је први Британац који је после 35 година заузео друго место у некој трци у Светском купу. Треће место заузео је Александар Корошилов из Русије са заостатком од 1,11 секунди за победником.

Немац Феликс Нојројтер заузео је шесто место, док је Француз Алекси Пантиро био 10.

У поретку слалома први је Хиршер са 540 бодова, испред Норвежанина Хенрика Кристоферсена са 460. Кристоферсен није завршио данашњу трку. Трећи је Италијан Манферд Мелг са 358 бодова.

У укупном пласману Светског купа Хиршер је први са 1.080 бодова, Кристоферсен је други са 692, а трећи је Пантиро са 681 бодом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво