Тријумфални повратак Линдзи Вон

Бивша олимпијска шампионка у ски спусту Линдзи Вон победила је у трци у Гармишу, након скоро годину дана паузе због повреде.

32-ишња Американка вратила се након повреде прошле недеље где је прво заузела 13 место на трци у Алтенмаркту, да би на чувеној стази у Гармишу у својој најјачој дисциплини била боља од Ларе Гут из Швајцарске за 15 стотинки.

Ово је 77. победа Линдзи Вон којој недостаје још 11 како би изједначила рекорд Ингемар Стенмарк по броју победа у историји овог спорта.

Вон је била ван такмичарског ритма 322 дана након што је у марту 2016. поломила ногу, а затим у новембру доживела прелом руке на тренингу.

Вон је након проласка циља у Гармишу заплакала и за Скај спортс дала емотивни итервју.

„Толико сам срећна, искрено нисам била сигурна да сам спремна за овако нешто, све сам ставила на црту, ризиковала још једну повреду. Урадила сам много више него што сам очекивала и доказала себи да ако у нешто верујем да ће ми се то остварити", изјавила је Вон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво