Хокејаши Црвене звезде нижу победе у шампионату Словеније

Сениорски тим савладао Медвешчак 2 у Загребу са 6:3, док су јуниори у Љубљани победили Олимпију резултатом 4:2.

Сениорски састав Црвене звезде је у ову сезону ушао значајно ослабљен преласком чак десеторице играча у ХК Београд, који се такмичи у МОЛ лиги. Екипа је попуњена играчима из јуниорског тима али је услед младости и неискуства такмичење у шампионату Словеније започела очекиваном серијом пораза.

Након што је екипа појачана доласком неколицине страних играча из Русије и Белорусије "црвено-бели" су почели да нижу победе и да се приближавају зацртаном циљу - пласману у плеј-оф словеначког шампионата.

У Београду је побеђен Медвешчак 2 са 3:1, потом је у Марибору савладана истоимена домаћа екипа са 7:2 да би Медведи још једном били поражени, овај пут у Загребу са 6:3.

Црвена звезда наредни меч игра против Бледа, у среду 27. децембра, да би ову сезону завршила на свом леду 30. децембра, када у Пиониру дочекује екипу Загреба. Биће то добра прилика за присталице "црвено-белих" да их подрже у настојању да кроз плеј-оф дођу до прилике да се огледају са најјачим словеначким тимовима - Јесеницама и Олимпијом.

Поред сениора, Црвена звезда у шампионату Словеније наступа и са својим млађим селекцијама а највише успеха има јуниорски тим који убедљиво држи прво место на табели са седам победа из исто толико утакмица. Савладани су Славија (2:3), Олимпија (4:5 и 2:4), Јесенице (2:3 и 1:2) и Триглав (1:9 и 1:7).

Успех младих хокејаша Црвене звезде је још већи ако се има у виду да у овом такмичењу све утакмице играју на гостујућем терену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи