МОЛ лига: Брашов је пао у Београду

ХК Београд - Корона Брашов 3:1 (0:1, 2:0, 1:0)

Хокејаши Београда су пружили сјајну партију и остварили велики успех савладавши фаворизовану екипу Короне из Брашова резултатом 3:1. Била је то четврта победа у сезони за београдску екипу, а друга узастопна.

Упркос томе што је румунски тим са једним голом предности отишао на први одмор, Београђани су показали невероватну снагу и упорност у наставку и потпуно преокренули резултат у другој трећини головима Уроша Бјелогрлића и Самира Салија. Последња трећина је прошла у потпуној доминацији Београда, а тачку на утакмицу је ставио најмлађи члан Београда, 18-то годишњи Лука Вукићевић. Треба истаћи и одличне одбране репрезентативног голмана Арсенија Ранковића који је на овој утакмици добио поверење тренера Дреберга.

"Пресрећан сам због највеће победе у досадашњој историји Београда против тима као што је Брашов. Ово је била најбоља утакмица коју смо од почетка сезоне одиграли. Невероватно сам поносан на све моје играче јер су дали све од себе. Арсеније Ранковић је имао изванредан меч и његове одбране су биле сјајне. Сада чекамо Дунареу у нади да ћемо освојити нова 3 бода" - рекао је тренер Београђана Кристер Дреберг.

Следећи меч Београђани играју већ у суботу, 26. новембра, у 18 часова против екипе Дунареа Галати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво