Хокеј: Звезда се реванширала Партизану, Београд дочекује Фехервари Титанок

У другом овосезонском дербију Црвена звезда савладала Партизан резултатом 4:2 (2:2, 1:0, 1:0). Хокејаши Београда у МОЛ лиги дочекују Фехервари Титанок. Утакмица у Дворани зимских спортова почиње у 18 часова.

Подмлађени састав "црвено-белих" је у још једном занимљивом окршају "вечитих ривала" успео да се реваншира Партизану за пораз од пре осам дана, када је било 7:5 за "црно-беле", и тако наговести изједначену борбу за највиши пласман.

Након почетног вођства Црвене звезде од 2:0 (стрелци Данијел и Леонов), "црно-бели" су головима Раковића и Миловановића ипак успели да на одмор оду са нерешеним резултатом.

Прва половина друге трећине протекла је у иницијативи Партизана али су до гола поново дошли "црвно-бели", стрелац је био 16-годишњи Василије Анђелковић. Коначни резултат од 4:2 поставио је Војин Драговић у самој завршници утакмице.

Љубитељи хокеја имаће прилику да већ данас виде још једну занимљиву утакмицу. У наставку такмичења у МОЛ лиги хокејаши Београда дочекују екипу Фехервари Титанок. "Плаво-бели" ће покушати да поправе лош утисак од петка када су на свом леду поражени од Дебрецина резултатом 4:0. Утакмица у Дворани зимских спортова СРЦ "Ташмајдан" почиње у 18 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво