Читај ми!

Џастин Бибер тренирао с хокејашима Медвешчака

Канадски певач Џастин Бибер тренирао је с хокејашима заграбачког Медвешчака, пренела је агенција Хина.

Бибер, који је у среду одржао концерт у Загребу, четвртак је провео у дому загребачких "медведа", Леденој дворани, где се хокејашима загребачког клуба прикључио на тренингу.

Џастин Бибер је, иначе, велики љубитељ хокеја на леду и то му је најдражи начин опуштања. На турнеје никад не креће без комплетне опреме, а кад је открио да су хокејаши Медвешчака један од симбола Загреба, пожелео је да се прикључи њиховом тренингу, па су му организатори концерта и представници клуба испунили жељу, пише Хина.

Он је одрадио комплетан тренинг с делом екипе која тренутно није на руској турнеји - од почетног расклизавања, спаринга, до пуцања на гол, а добио је прилику да заигра и у дресу Медвешчака који носи његово име.

Да је Бибер изузетно талентован за хокеј на леду, потврдио је и хокејаш Медвешчака Иван Јанковић.

"Занимљиво искуство. Сигуран сам да се Бибер не појави сваки дан у нечијој свлачионици. Како најбољи иду уз најбоље, ми у Медвешчаку имали смо прилику да нам Бибер покаже своје хокејско умеће. Било је забавно, добро се уклопио, успешно тренирао с нама и био је један од нас без икаквих посебних захтева. Симпатичан дечко", рекао је Јанковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи