Читај ми!

Србија вицепрвак Балкана у бодибилдингу, Бугарска шампион

Члан бодибилдинг репрезентације Бугарске Бојан Иванов апсолутни је победник 25. Балканског шампионата у бодибилдингу, фитнесу и бодифитнесу, који је овог викенда у Књажевцу окупио више од 150 такмичара из 10 балканских земаља. Репрезентација Србије освојила је друго место у генералном пласману освојивши више од 15 медаља, док је апослутни победник турнира тим из Бугарске.

"Наш државни тим учествовао је са укупно 38 такмичара. Освојили смо више од 15 медаља, што је један од рекорда до сада, а очекивали смо највише 10 до 12 одличја",рекао је Танјугу селектор бодибилдинг репрезентације Србије Зоран Стојић.

Он је истакао да је репрезентација Бугарске на такмичење довела комплетну екипу у свим категоријама са преко 40 такмичара.

"Они су апсолутно били први на овом такмичењу. Наша репрезентација је по броју медаља и броју поена заузела изванредно друго место, што је такође велики успех", истакао је Стојић.

Први човек српског државног тима, очекује такође добре резултате и на предстојећим међународним турнирима.

"Наредног месеца, очекује нас светско првенство за жене у Пољској, где ћемо одвести четири репрезензативке, као и светски бодибилдинг куп где ће Србију представљати два такмичара у мушкој категорији. Од свих њих очекујем најмање једну медаљу", истакао је Стојић.

Балкански шампионат у бодибилдингу одржан је под покровитељством локалне самоуправе у Књажевцу, а престижно међународно такмичење у крцатој сали књажевачког Дома културе свечано је отворио први човек те општине Милан Ђокић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво