Читај ми!

Фјури губи титулу због кокаина!

Боксерски шампион света у тешкој категорији Британац Тајсон Фјури изгубиће шампионски појас јер је био позитиван на кокаин, пренео је амерички И-Ес-Пи-Ен.

Фјурију је 22. септембра у Ланкастеру у Великој Британији узет узорак урина у ком су пронађени трагови кокаина, дан пошто је отказао борбу са Украјинцем Владимиром Кличком.

Британски боксер ће највероватније затражити Б узорак, али ако Фјуријев резултат и на поновном тестирању буде позитиван на кокаин, биће му одузет шампионски појас у тешкој категорији.

Фјуријев промотер "Хенеси спортс" је саопштио да боксер није "медицински спреман да се бори", али није навео детаље отказивања меча против Кличка који је био заказан за 29. октобар у Манчестеру.

Фјури у професионалној каријери има 25 борби и свих 25 победа, од чега 18 нокаутом. Он се није борио од новембра прошле године, када је шокирао свет бокса наневши Кличку први пораз после 11 година. Он је тада освојио титуле у верзијама WБА, WБО, ИБФ, ИБО, као и најпрестижнији појас часописа Ринг. ИБФ појас му је одузет исте године, јер није могао да га брани у прописаном року.

Фјури је од тада често говорио да му је доста бокса, а летос је најавио да ће му реванш са Кличком бити последња борба у каријери. Он је казао да после тога жели да се угоји, да постане дебео као његови отац и стриц, и да жели да ужива с породицом и не ради ништа.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи