Стрелци без финала, стонотенисерке у четвртфиналу

Борислава Перић Ранковић и Нада Матић пласирале су се у четвртфинале Параолимпијских игара. Стонотенисери Митар Паликућа и Горан Перлић и даље имају шансе да им се придруже. Живко Папаз и Растко Јокић без финала у стрељаштву.

Стонотенисерке Борислава Перић Ранковић и Нада Матић пласирале су се у четвртфинале Параолимпијских игара. Међутим, порази у другој рунди додатно ће отежати пут до медаља.

Стонотенисер Митар Паликућа је у пвом мечу поражен, па му је неопходна победа у другом мечу како би сепласирао у четвртфинале.

У сличној ситуацији је и Горан Перлић, који свој дуел другог кола игра против Аргентинца.

Репрезентативац Србије у стрељаштву Растко Јокић заузео је девето место у квалификацијама у гађању ваздушним пиштољем на Параолимпијским играма у Рио де Жанеиру.

Јокић је у квалификацијама ваздушним пиштољем у категорији П1 заузео девето место са 559 кругова и недостајао му је један круг за пласман у финале.

Као осми у финале ушао је такмичар Јужне Кореје Ли Ју Хе са 560 кругова, али са мање "унутрашњих" центара од Јокића. Да су били изједначени даље би прошао српски репрезентативац.

Други српски такмичар Живко Папаз заузео је 17. место са 549 кругова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара