Аутомобили за Штефанека и ватерполисте

Олимпијски шампиони Давор Штефанек и ватерполо репрезентација Србије (Ватерполо савез Србије) добили су од компаније "Фијат" по аутомобил марке 500Л, после освојених златних медаља на Играма у Рио де Жанеиру.

Директорка "Фијата" за Србију, Силвија Вернети, уручила је кључеве рвачу Штефанеку и најмлађем члану "делфина" Николи Јакшићу, који је присуствовао церемонији као представник ватерполо репрезентације.

"Поносни смо што представљамо најбоље спортисте Србије. Честитала бих целом олимпијском тиму на резултатима у Рију. 'Фијат' се повезује са успешним спортистима и драго нам је што смо део свега тога", рекла је Вернетијева у просторијама "Фијата" у Београду.

Генерални секретар Олимпијског комитета Србије Ђорђе Вишацки захвалио је италијанској компанији "Фијат" на подршци.

"Велико је задовољство бити овде, пре четири године смо започели сарадњу. Иако је 'Фијат' страна фирма, сви у Србији је доживљавају као национални бренд. Промовисали су вредности које су нама блиске срцу, а данашњи догађај је круна сарадње. 'Фијат' је прави пријатељ српског спорта", поручио је Вишацки.

Државни секретар за спорт Предраг Перуничић нагласио је да су српски олимпијци на прави начин представљали земљу на Олимпијским играма у Рију.

"Пролази и ова спортска година и захвалио бих свим српским олимпијцима на наступу у Рију, посебно освајачима медаља. Достојно су представљали земљу и навикли смо на њихове бројне успехе. Већ почињу припреме за наредне Игре у Токију", закључио је Перуничић.

Догађају су присуствовали и репрезентативка Србије Андреа Арсовић, бициклиста Иван Стевић и радници "Фијата".

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво