МУП снима учеснике на пет утакмица

Полиција ће у суботу и у недељу снимати и фотографисати учеснике укупно четири фудбалске и једне кошаркашке утакмице у Београду, јер постоји опасност да приликом њиховог одржавања буду угрожени живот и здравље људи или имовина, саопштио је МУП.

На стадиону Фудбалског клуба "Рад" 25. октобра у 14.30 сати почеће првенствена фудбалска утакмица "Јелен супер" лиге између "Рада" и "Баната" из Зрењанина, а на на стадиону ФК "Вождовац" у 15 сати првенствена фудбалска утакмица Прве лиге Србије између "Вождовца" и "Новог Пазара".

Истог дана у 17 сати, на стадиону "Црвене звезде", игра се првенствена фудбалска утакмица "Јелен супер" лиге Србије, између тог фудбалског клуба и "ОФК Београд", а у Хали "Пионир" у 19 сати кошаркашка утакмица у оквиру НЛБ лиге, између екипа "Црвене звезде" и "Сплит ЦО".

Затим, 26. октобра, са почетком у 17 сати у Београду, на стадиону ФК "Чукарички Станком" , одиграће се првенствена фудбалска утакмица "Јелен супер" лиге Србије, између екипа "Чукарички Станком " и "Партизана".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво