Читај ми!

Српски стрелци избегли терористички напад у Истанбулу

Део стрељачке репрезентације Србије напустио је истанбулски аеродром "Ататурк" само сат пре терористичких напада у којима је погинуло најмање 36 особа а рањено 147.

Део српске стрељачке репрезентације, који се враћао са Светског купа у Бакуу, у уторак је скоро цело поподне провео на аеродрому "Ататурк".

Преко највећег града Турске за Београд путовали су Андреа Арсовић, Ивана Анђушић Максимовић и тренери Горан Максимовић и Драган Доневић.

"На аеродрому смо на преседање чекали четири сата. За Београд смо кренули само сат времена пре трагичног напада, за мало смо избегли несрећу. Снимци и фотографије са аеродрома које смо видели кад смо дошли кући су нас баш потресли", рекао је Доневић, саопштио је Стрељачки савез Србије.

Последња група српских репрезентативаца је из Бакуа требало да се врати вечерас, такође преко Истанбула, али лет којим путују спортски директор Срећко Пејовић и стрелци пушком Стеван Плетикосић, Милутин Стефановић и Миленко Себић ће вероватно бити преусмерен. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво