Читај ми!

Торубаров освојио сребро на Светском купу

Српски кајакаш Владимир Торубаров освојио је сребрну медаљу у кајаку једноседу на Светском купу у чешким Рачицама. Торубаров је до медаље у стигао у времену 1:37,984 секунде.

Злато у К1-500 припало је Данцу Ренеу Поулсену (1:37.629), док је бронзу освојио Канађанин Адам Ван Коверден (1:39.340).

"Ово је моја прва трка у једноседу на овако великом такмичењу. Изашао сам из посаде четверца са прошлог Светског купа како би се пробала друга посада и једносед ми је била једина дисциплина. Да сам све од себе да што боље веслам и на крају се испоставило да могу да се тркам са светским и европским шампионима и да будем у борби за најсјајнију медаљу. Наставићу овако да тренирам, видим да се све исплатило и тек ће се исплатити јер имамо још великих такмичења, а за три недеље нас чека европски шампионат", рекао је Торубаров после трке.

Он је додао да су кајакаши добро тренирали током зиме, да су припреме биле квалитетне и да због тога могу да "извуку" много добрих трка.

На такмицење у Рачицама у једноседу на 200 метара, Марко Новаковић завршио је на шестом месту у А финалу, док је Марко Драгосављевић у Б финалу довеслао до седмог места.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво