Осморо руских спортиста допинговано у Лондону?

Олимпијски комитет Русије (ОКР) саопштио је да је осморо спортиста позитивно на поновним тестирањима допинг тестова с Олимпијских игара 2012. године у Лондону.

У кратком саопштењу ОКР нису наведена имена спортиста и у којим дисциплинама су се ткмичили али се наводи да је реч о три различита спорта.

ОКР је саопштио да ће с више информација изаћи у јавност пошто се обаве тестирања "Б" узорака с Олимпијских игара у Лондону, који би могли да потврде или негирају допинг.

Руска државана телевизија је пре четири дана објавила да је 14 руских спортиста позитивно на допинг после поновљених тестирања узорака са Олимпијских игара у Пекингу 2008. године и да се међу њима налази 10 освајача медаља са тог такмичења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи