Стонотенисерке у полуфиналу

Женска стонотениска репрезентација Србије пласирала се у полуфинале такмичења на Параолимпијским играма у Пекингу, пошто је у четвртфиналу победила селекцију Италије резултатом 3:1.

За нашу селекцију наступиле су Борислава Перић и Нада Матић, а за Италију су играле Марија Нардели и Валерија Зорзета.

У првом мечу Перић је савладала Нардели резултатом 3:0 (12:10, 11:7, 13:11), а Италија је изједначила након победе Зорзете против Матић од 3:0 (15:13, 11:9, 14:12).

Перић и Матић су у дублу биле боље и после великог преокрета победиле су резултатом 3:2 (11:13, 8:11, 11:6, 11:7, 11:9), а победоносни поен нашој репрезентацији донела је Перић у дуелу против Зорзете - 3:1 (9:11, 11:8, 11:8, 11:7).

Мушка стонотениска репрезентација није успела да се пласира у полуфинале, пошто су Златко Кеслер и Илија Ђурашиновић у четвртфиналу изгубили од Норвешке резултатом 3:0. Њихови противници Томи Урхауг и Ерик Паулсен били су бољи у оба сингла и у дублу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи