Читај ми!

Новак бољи од Дражена и Јанице

Српски тенисер Новак Ђоковић изабран је за најбољег спортисту свих времена са простора бивше Југославије, а иза себе је оставио Дражена Петровића и Јаницу Костелић. У гласању учствовало 19 медија из некадашње СФРЈ.

Новак Ђоковић тренутно није најбољи на свету, али је зато изабран за најбољег спортисту свих времена са простора бивше Југославије.

Српски тенисер је освојио 161 бод у гласању у којем је учествовало 19 медија са простора некадашње СФРЈ, а иза себе оставио хрватске спортисте Дражена Петровића и Јаницу Костелић.

У гласању су учествовали реномирани спортски медији, међу којима су "Спортски журнал", "Спорт", "Индекс", "Слободна Далмација", "РТВ Македонија", "Дело", а организатор је био црногорски "Радио Тиват".

Резултати гласања, десет првопласираних:

1. Новак Ђоковић 161 бод
2. Дражен Петровић 125
3. Јаница Костелић 125
4. Мирослав Церар 107
5. Мате Парлов 95
6. Моника Селеш 45
7. Јасна Шекарић 44
8. Драган Џајић 40
9. Леон Штукељ 32
10. Веселин Вујовић 30

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи