Читај ми!

Љубав према клубу...

Навијач Њукасла љубав према клубу показао на необичан начин - помоћу стакленог ока... Венгер и даље има поверење у Никласа Бендтнера. Платини би искључења уместо жутих картона. Густ дим одложио утакмицу НБА лиге Минесота - Сан Антонио. Александар Трифуновић преузео Астану. Морињо би да "притисне" Арсенал. Де ла Хоја у Кући славних. Мојс и даље верује у одбрану титуле у Премијер лиги. Нејмар жели каријеру у Барси попут Диња, Ромарија, Ривалда...

Све вести и занимљивости из света спорта можете пратити и на нашим Фејсбук и Твитер страницама.

22.46 - После седам месеци због тешке повреде, Енди Керол, најскупљи фудбалер у историји Вест хема, вратио се тренингу. Ускоро "чекићари" добијају преко потребно појачање у нападу, који им није јача линија ове године.

22.10 - Луис Суарез је синоћ против Норича постигао четири гола, и истовремено се уписао у историју Премијер лиге као једини играч који је истом клубу три пута дао по три или више голова. Фудбалери Норича једноставно нису могли против њега. "Волео бих само да нас Суарез остави на миру! Насилник. Људи кукају на нашу одбрану, па само погледајте његове голове! Шта да му радиш када игра овако?", отворио је душу "канаринац" Ентони Пилкингтон.

21.15 - Међународна фудбалска федерација пристала је на консултације о промени термина првенства света 2022. године, да шампионат у Катару евентуално буде одржан у новембру, уместо у летњем периоду. Коначна одлука очекује се на састанку Извршног комитета у децембру 2014. или у марту 2015. године. ФИФА је саопштила да ће њени званичници и пословни партнери до августа следеће године имати сусрете са радном групом, коју ће предводити председник Азијске фудбалске конфедерације, шеик Салман Бин Ебрахим Ал Калифа. Телевизијска компанија Фокс, која је власник права преноса за САД на енглеском језику, требало би да буде кључни сарадник пошто се термин светског првенства новембар-децембар поклапа са календаром такмичења у кошаркашкој НБА и хокејашкој НХЛ лиги, као и лиги америчког фудбала.

20.48 - Италијански бициклиста Данило Ди Лука, бивши победник Трке око Италије, доживотно је суспендован због трећег допинг прекршаја. Ову пресуду изрекао је данас Анти-допинг суд Италијанског олимпијског комитета, а 37-годишњи Ди Лука придружио се Американцу Ленсу Армстронгу као један од најпознатијих светских бициклиста који су због допинга избачени из тог спорта. Ди Лука је био позитиван на крвни допинг (ЕПО) приликом изненадног тестирања у априлу, пет дана почетка овогодишњег Ђира.  Он је претходно већ издржавао суспензију од три месеца због посета забрањеном лекару 2007. и од 15 месеци након позитивног налаза 2009. године. Италијански тим Вини Фантини отпустио је Ди Луку одмах након што је објављен његов последњи допинг прекршај.

20.15 - Завршен је први вечерашњу меч у Евролиги. Сијена је на свом терену савладала пољску Зелену Гору са 60:59.  

19.40 - Председник Светске рукометне федерације Хасан Мустафа допутовао је данас у Србију да би сутра свечано отворио Светско првенство за жене. "Срећни смо што смо овде, у једној од земаља које су водеће у рукомету већ дуже време. Бивша Југославија била је земља коју смо поштовали и од које смо учили, имали су најбоље играче, тренере и судије. Сигуран сам да је Светско првенство овде у добрим рукама", рекао је Мустафа по доласку у Београд. Њега су на београдском аеродрому Никола Тесла дочекали представници Рукометног савеза Србије. "Знам да сви у организацији раде даноноћно како би представили најбоље првенство икада у овој дивној земљи, земљи рукомета", истакао је Мустафа. Светско првенство за рукометашице почеће у петак, а свечано отварање одржаће се сутра у 17.45 у нишкој хали Чаир. После отварања, у 18.00 прву утакмицу одиграће репрезентације Србије и Јапана.

19.00 - Министар омладине и спорта Вања Удовичић подржава долазак Дејана Станковића на чело ФСС и Александра Ђорђевића на место селектора кошаркашке репрезентације. Удовичић сматра да су они личности са интегритетом, да су увек на најбољи начин представљали своје клубове и земљу и да ниједног тренутка не сумња да би исте резултате имали на новим функцијама. "Ми као нација генерално нисмо за промене, радо упиремо у другог и кажемо да би требало да се промени, али не желимо себе да мењамо. Мислим да би промена у ФСС у овом тренутку била одлична", објаснио је Удовичић, и додао да је са Ђорђевићем ситуација другачија, јер место селектора подразумева резултатско доказивање. "Селектор мора да буде у сврси екипе, поготово што су очекивања невероватна. Верујем у њега, има победнички дух и менталитет, донео нам је толико победа и мислим да ће ту енергију моћи да искористи", закључио је Удовичић. Станковић би на функцији председника ФСС требало да замени Томислава Караџића, док је Ђорђевић најозбиљни кандидат за место селектора кошаркашке репрезентације.

18.30 - Суд у Грчкој осудио је власника фудбалског клуба Кавала Макиса Псомијадиса на четири године затвора због намештања резултата утакмица и покушаја уцене. Педесетосмогодишњи бизнисмен, бивши власник ноћног клуба и новински издавач осуђен је две године пошто је Кавала избачена из Суперлиге. Псомијадис који је ослобођен оптужбе за оснивање криминалне организације, већ је одслужио у притвору до суђења две године и дозвољено му је да плати остатак казне, али је остао затвору како би сачекао суђење за нове оптужбе за корупцију. Кавала је промовисана у Суперлигу Грчке 2009. godine, а следеће године је играла у полуфиналу Грчког купа.

18.12 - Легендарни бразилски фудбалер Пеле рекао је данас да његови сународници за време Светског првенства 2014. године и Олимпијских игара 2016. морају да поштују ред и мир, јер је то велика прилика да земља напредује. "За време Светског првенства у фудбалу и Олимпијских игара људи морају да поштују ред и мир. Ти догађаји су велика прилика да Бразил финансијски напредује, привуче туристе и пошаље лепу слику у свет", рекао је Пеле бразилским медијима. Светско првенство ће се одржати од 12. јуна до 13. јула 2014. године у 12 бразилских градова, а Олимпијске игре од 5. до 21. августа 2016. у Рио Де Жанеиру.

17.55 - Стадион у Сао Пуалу, на којем ће се одржати прва утакмица Мундијала 2014, биће спреман средином априла, најавио је данас председник ФИФА Сеп Блатер. Радови на стадиону у Сао Паулу били су прошле недеље заустављени због несрећног случаја, када су двојица радника погинула, пошто се на њих срушио кран. "Примили смо информацију да ће стадион бити спреман средином априла", рекао је Блатер.

17.20 - Суд у Шпанији осудио је данас председника фудбалског клуба Севиље Хосеа Марију дел Нида на седам година затвора због корупције. Како преносе шпански медији, Дел Нидова жалба Врховном суду, није прихваћена, па је први човек Севиље осуђен због проневере јавних фондова града Марбеље у периоду од 1999. до 2003. године. Суд је такође одбио захтев тужилаштва да се казна продужи за две године због оптужби да је Дел Нидо фалсификовао документа. Дел Нидо на одлуку Врховног суда нема право жалбе, али може да тражи помиловање од Владе Шпаније.

16.50 - Победник Светског првенства у фудбалу 2014. године зарадиће 35 милиона долара, док ће све 32 земље учеснице инкасирати најмање осам милиона, саопштила је ФИФА. Шампион прошлог Мундијала 2010. године у Јужној Африци, репрезентација Шпаније је зарадила 30 милиона долара из фонда који је тада износио 348, наспрам 576 милиона долара који је предвиђен за Мундијал у Бразилу, а ФИФА ће додатно платити свим федерацијама 1,5 милиона долара за припреме.

16.15 - Председник кошаркашког клуба Макаби Тел Авив Шимон Мизрахи рекао је да тренер његовог тима Дејвид Блат добро ради и да ће остати на клупи до краја сезоне. Израелски медији су писали прошле недеље да руководство Макабија није задовољно Блатовим радом и да размишља о његовој смени. "Блат добро ради свој посао и остаће тренер до краја сезоне. Мишљења неких навијача о њему нас не занимају", рекао је Мизрахи.

16.10 - Легендарни британски ски скакач Еди Едвардс, који је био атракција на Зимским олимпијским играма у Калгарију 1988, планира да скочи још једном, и то за Нову годину у Гармиш Партенкирхену. Еди "Орао" који пуни 50 година, био је последњи на Играма у Калгарију и на малој и на великој скакаоници, али је упркос томе, побрао опште симпатије светске спортске јавности. Едвардс је био учесник штафете која је носила олимопијску бакљу на Играма у Ванкуверу 2010.

16.08 - Фудбалер Ливерпула Луис Суарес рекао је да је задовољан на Енфилду и да ће остати у клубу до краја сезоне. "Када сам срећан ван терена, срећан сам и на терену. Срећан сам што играм у Премијер лиги, најбољој лиги на свету. Задовољан сам у клубу и остаћу на Енфилду", рекао је Суарес, пренела је Марка. "На срећу, постижем голове и надокнађујем утакмице које сам пропустио. Вратило ми се самопоуздање и могу да помогнем екипи", додао је он. После 14 кола у Премијер лиги Ливерпул заузима четврто место са седам бодова заостатка за водећим Арсеналом. "Главни циљ Ливерпула је да се пласира у Лигу шампиона, пошто тамо нисмо дуго играли. Помоћи ћу екипи да оствари свој циљ", рекао је Суарес.

16.01 - Тренер фудбалера Реал Мадрида Карло Анчелоти рекао је да је Ћаби Алонсо важан играч његовог тима и да се нада да ће клуб продужити уговор с њим. Алонсу (32) уговор с Реал Мадридом истиче у јуну следеће године. "Он је веома важан играч за нас и његово искуство је од великог значаја. Алонсо није брз, али има одличну технику, а његова старост није проблем. Најбољи поклон за Божић ће бити продужење уговора с њим", рекао је Анчелоти шпанским медијима. Алонсо је 2009. године прешао из Ливерпула у Реал Мадрид, за који је до сада одиграо 199 утакмица и постигао шест голова.

15.41 - Легендарни аргентински фудбалер Габријел Батистута критиковао је нападача Милана Марија Балотелија јер не користи довољно потенцијал који поседује и често се понаша веома непрофесионално. "Шта мислим о Балотелију? Он је тип играч због којег умем да побесним. Ја се нисам родио са талентом који он има. Све што сам постигао, успео сам захваљујући напорном раду. Морао сам доста тога да жртвујем", рекао је Батистута. "Балотели и још неки играчи као он имају све оно што сам ја желео. Побесним када видим да не искоришћава сав свој таленат на прави начин", додао је Батистута.

15.25 - Фудбалер Габријел Батистута рекао је да би волео да се врати у Фиорентину на било коју функцију. Батистута је од 1991. године до 2000. за Фиорентину одиграо 332 утакмице и постигао 207 голова. "Било би сјајно када бих се вратио у Фиорентину на било коју функцију. Мислим да би и навијачима било занимљиво. Не видим себе као тренера. Вићенцо Монтела је одличан на клупи тима из Фиренце и његови напори ће ускоро уродити плодом. Спрман сам за повратак", рекао је Батистута италијанским медијима. Навијачи Фиорентине су Батистуту толико постовали, да су му подигли споменик. Али, када је тај Аргентинац 2000. године прешао у Рому, споменик је срушен.

14.57 - Бивши селектор фудбалске репрезентације Шпаније Луис Арагонес саопштио је да је завршио каријеру. Он је са Шпанијом освојио Европско првенство 2008. у Аустрији и Швајцарској и сматра се заслужним за "златну еру" шпанског репрезентативног фудбала, пошто је "црвена фурија" са селектором Висентеом дел Боскеом после тога освојила и Светско првенство 2010. у Јужној Африци и Европско у Украјини и Пољској две године касније. "Тешко ми је да водим тренинге, па сада можете да причате о раду Луиса Арагонеса из прошлости. Нећу више бити тренер", рекао је 75-годишњи Арагонес. "Моје године су један од разлога због којих сам одлучио да завршим каријеру, а одлука није била тешка. Када сам отишао из Турске знао сам да ће ми бити тешко да наставим, али сада је заиста крај", рекао је Арагонес.

14.42 -  Најискуснији фудбалер Манчестер Јунајтеда Рајан Гигс рекао је да екипа мора што пре, како зна и уме, да заборави на пораз од Евертона и скупи снагу за наставак сезоне. Јунајтед је на Олд Трафорду изгубио од Евертона са 1:0, а стрелац јединог поготка био је Брајан Овиједо. "Не смемо сада да сажаљевамо сами себе. Немамо времена, јер нас чека још једна утакмица код куће са, надам се, бољим резултатом. Морамо да уђемо у серију победа", рекао је Гигс. "До краја децембра знаћемо на чему смо и надам са да ћемо имати неку залиху бодова. Тачно је да смо забележили разочаравајуће резултате у последњих неколико мечева, али игра није била лоша. Морамо да користимо шансе које стварамо, иначе следи казна", закључио је Гигс.

14.22 - Фудбалер Бајерна из Минхена Арјен Робен одсуствоваће с терена око шест недеља због повреде колена. Робен се повредио током првог полувремена утакмице у Купу против Аугзбурга (2:0), после дуела с противничким голманом и на носилима је изнет с терена. Лекар Бајерна Ханс Вилхелм Мелер Волфарт рекао је да је Робен прегледан у болници у Аугзбургу и да има дубоку посекотину на колену. "Арјен је био у животној форми и ове сезоне много пута нам је помогао да победимо", рекао је Замер. "Разочаран сам. Добро сам се осећао и уживао сам у свакој утакмици. Али, опоравићу се и прикључити саиграчима како бисмо испунили циљ клуба за ову сезону", рекао је Робен.

14.09 - Амерички боксер Оскар де ла Хоја, олимпијски шампион из 1992. и десетоструки светски првак у шест различитих категорија, примљен је у Међународну Кућу славних. Поред Де ла Хоје, нови чланови Куће славних, који ће у њу свечано бити примљени у Канастоти у јуну 2014. су и Порториканац Феликс Тито Тринидад и Велшанин Џо Калзаге. "Свима који су икада ставили рукавице и стали између конопаца сан је да једнога дана буду међу боксерским великанима и да буду запамћени због онога што су урадили на рингу", рекао је 40. годишњи Де ла Хоја који је у каријери био познат под надимком "Златни дечко".

13.57 - Дефанзивац Зенита из Санкт Петерсбурга Александар Анијуков продужио је уговор и остаће на стадиону Петровски до 2018. године. Тридесетједногодишњи Анијуков је 204 пута играо за Зенит и постигао 12 голова, док је боје репрезентације Русије бранио на 77 утакмица. Анијуков се 2005. из Крила Совјетов придружио Зениту са којим је освојио три тутуле првака Русије, један Куп, Куп УЕФА и Суперкуп. Зенит је тренутно други у првенству Русије са 37 бодова из 18 утакмица, са два бода заостатка за водећом Локомотивом из Москве.

13.33 - Председник Европске фудбалске уније Мишел Платини заложио се данас за укидање жутих картона и за увођење искључења играча на десет, или 15 минута. "Променио бих садашњи систем картона, и увео правилник сличан оном који постоји у рагбију, где се играчи кажњавају искључивањем на десет, или 15 минута", рекао је Платини у интервјуу шпанском "Асу" . Он је нагласио да би на овај начин више профитирала противничка екипа у мечу са којег је играч искључен, уместо што се "награђује" следећи тим у календару. Платини наглашава да је искљуцивање играча за сада "само идеја". "Потребно је да та идеја сазри и да видимо како би то функционисало на делу". рекао је Платини.

13.00 - Овај навијач Њукасла је пожелео да љубав према клубу покаже на начин који превазилази уобичајене сувенире који се могу наћи у клупским продавницама. Своје стандардно стаклено око заменио је оком које уместо зенице садржи грб њему вољеног клуба...

12.21 - Менаџер фудбалера Арсенала Арсен Венгер рекао је да је одувек веровао у нападача Никласа Бендтнера који је у среду увече дао гол у победи над Хал Ситијем (2:0). Дански нападач синоћ је против Хала први пут од марта 2011. године био стартер у екипи Арсенала, а у другом минуту затресао је мрежу гостију. "Никлас има квалитет. Два пута сам потписивао уговоре са њим и верујем у оно што може да пружи. На претходном мечу који је одиграо против Челсија прошлог месеца није био баш добар, али је од тада напорно радио и заслужио нову шансу", рекао је Венгер за сајт клуба. Бендтнер је у досадашњем току сезоне одиграо укупно 11 утакмица и дао четири гола. "Довели смо га у клуб када је имао 16 година и то је одличан доказ колико верујемо у њега. Код њега све зависи од посвећености и физичке спреме. Када је спреман, може да парира сваком играчу", додао је Венгер.

12.11 - Потпредседник Барселоне Ђозеп Бартомеу рекао је да тај фудбалски клуб није заинтересован за нападача Манчестер ситија Серхија Агуера. Шпански медији спекулисали су да ће Барселона током летњег прелазног рока послати понуду за Агуера, за кога је заинтересован и Реал Мадрид. "Не нисмо контактирали Агуера. Могу рећи да прича о његовом доласку није истинита", рекао је Бартомеу за Мундо Депортиво. Агуеро је ове сезоне на 18 утакмица постигао 17 голова, а недавно је тренер Ситија Мануел Пелегрини рекао да очекује да ће Аргентинац oстати у клубу. 

11.49 - Менаџер фудбалера Челсија Жозе Мoрињо рекао је да је време да његова екипа направи притисак на лидера Премијер лиге Арсенал и натера га на кикс. Арсенал је синоћ савладао Хал са 2:0 у Премијер лиги и задржао четири бода више од Челсија који је био бољи од Сандерленда са 4:3. "За три дана против Стоука играмо другу узастопну утакмицу у гостима. Са друге стране, Арсенал има два меча заредом код куће. Наравно, нама ће бити теже да освојимо свих шест бодова. Челсију је важно да не дозволи Арсеналу да повећа предност. Ово је лига где је сваки резултат могућ", рекао је Мoрињо за сајт клуба.

11.33 - Фудбалски савез Енглеске (ФА) покренуо је истрагу поводом тврдњи фудбалера Нотингем Фореста Натанијела Шалоба да су га навијачи Милвола током утакмице вређали на расној основи, пренели су британски медији. Милвол и Форест су на стадиону Ден у уторак одиграли нерешено 2:2, а 18-годишњи Шалоба, који је из Челсија дошао на позајмицу у Нотингем, рекао је да су га навијачи Милвола вређали на расној основи, док су му лекари указивали помоћ поред терена. Он је о томе, у полувремену, обавестио помоћног тренера Дејвида Келија. Форест је у саопштењу навео да су клубови у контакту и да покушавају да "открију истину" а огласио се и Милвол наводећи да је о наводном инциденту обавештен редар у тунелу и да Шалоба није желео да уложи званичну жалбу током утакмице "због недостатка доказа".

11.15 - Тренер Манчестер јунајтеда Дејвид Мојс рекао је да његова екипа има шансе да освоји титулу у Премијер лиги, упркос томе што тренутно заостаје 12 бодова за водећим Арсеналом. Јунајтед је синоћ изгубио на Олд Трафорду од Евертона са 0:1 и налази се на деветом месту на табели. "Има још да се игра. Морамо да играмо добар фудбал и да побеђујемо ако желимо да преокренемо ситуацију на крају сезоне. Мислим да смо за то способни", рекао је Мојс. Он је пре доласка у Јунајтед, овог лета, 11 година био тренер управо Евертона и никада није победио на Олд Трафорду. Евертон је синоћ победио Јунајтед први пут после 1992. године, а победоносни гол постигао је Брајан Овиједо у 85. минуту. "Разочаран сам, утакмица је била тесна. Пропустили смо неке шансе, а Евертон је једну искористио. Евертон има добар тим, али тај пораз ми није пао теже од неких претходних", рекао је Мојс.

10.49 - Фудбалер Барселоне Нејмар рекао је да се нада како ће у том клубу бити успешан као његови земљаци и претходници Ромарио, Роналдо, Ривалдо и Роналдињо. "Роналдињо је, практично, писао историју Барселоне. То што је он радио на терену било је феноменално. Роналдо је сам изабрао свој пут. Ромарио и Ривалдо су били различити типови играча, свако је имао свој стил, као што се и ја трудим да изградим. Волео бих да достигнем њихове успехе", рекао је Нејмар за сајт Европске фудбалске уније (УЕФА). Бивши фудбалер Сантоса признао је да му је саиграч из репрезентације Дани Алвес много помогао да се прилагоди на нови клуб. "Увек морате да имате пријатеља који ће да вам помогне. Ја имам Данија, он је веома важан за мене. Стварно ми је много помогао", додао је Нејмар. У досадашњих 20 утакмица за Барселону бразилски фудбалер постигао је пет голова.

10.24 - Српски кошаркашки стручњак Александар Трифуновић нови је тренер казахстанске Астане. Кошаркашки менаџер Мишко Ражнатовић објавио је на свом Твитер профилу да је Трифуновић нови тренер Астане. Трифуновић је до сада био тренер Црвене звезде, Лијетувос ритаса, Паниониоса, Санкт Петербурга и Жалгириса.

10.05 - Тренер Монпељеа Жан Фернандез поднео је оставку после седмог узастопног меча без победе у првенству Француске. Монпеље је синоћ на свом терену изгубио од Лоријана са 2:0. Педесетдеветогодишњи Фернандез који је летос заменио Ренеа Жирара у каријери је водио Нант, Кан, Ницу, Марсељ, Лил, Сошо , Мец и Оксер. Монпеље је тренутно 17. на табели и има свега 15 бодова из 16 утакмица.

08.30 - Вече између среде и четвртка у НБА, најјачој кошаркашкој лиги света, остаће упамћено по одлагању утакмице Минесота - Сан Антонио због квара генератора који је изазвао појаву густог дима у дворани у Мексико Ситију где је овај меч требало да буде одигран. Квар је настао током загревања играча оба тима када су, изненада, почела да се гасе светла у дворани после чега се појавио талас дима. На 45 минута уочи почетка сусрета публика је евакуисана, а да нико није знао у чему је проблем. Најсликовитије то је објаснио плејмејкер Минесоте Рики Рубио који је рекао: "Немам појма шта се дешава. Само су нам рекли да изађемо". Меч је, наравно, одмах отказан а челници НБА саопштили су да ће он бити накнадно одигран, али у Минеаполису.

07.30 - Овогодишњи 16. аеробик хепенинг одржаће се у суботу 7. децембра у хали београдског Факултета за спорт и физичко васпитање, најавили су организатори. Аеробик хапенинг је догађај на коме најпознатији инструктори фитнеса презентују нове начине вежбања док учесници вежбају заједно са њима. Та манифестација одржава се са циљем промовисаја вежбања као здравог начина живота и очувања здравља, у организацији студената завршне године одсека Рекреације Факултета за спорт и физичко васпитање Универзитета у Београду. Програм почиње у суботу у 12 сати, а улаз је бесплатан.

00.05 - Фудбалери Пари Сен Жермена изгубили су на гостујућем терену од екипе Евијана са 2:0, у утакмици 16. кола првенства Француске. Актуелни шампион доживео је шокантан пораз, први у досадашњем делу сезоне. Парижани су наступили у комплетном саставу и очекиван је рутински успех против аутсајдера, међутим, домаћин је мотивисаном игром зауставио тандем Ибрахимовић - Кавани и на опште изненађење освојио можда пресудне бодове у борби за опстанак. Пари Сен Жермен сада на челу табеле има само бод предности над другоплалсираним Лилом.Неочекиване поразе претрпели су још Монпеље, Сент Етјен и фењераш Сошо, док је корзикански дерби између Ајачија и Бастије завршен без победника (1:1). У тиму Бастије свих 90 минута одиграо је српски интернационалац Милош Красић.

00.00 - Фудбалери Интера, Аталанте и Кјева изборили су пласман у осмину финала Купа Италије, савладавши противнике на домаћем терену. Интер је био бољи од друголигаша Трапанија, Аталанта од Сасуола, а Кјево од друголигаша Ређине.Сутра се састају Сампдорија и Верона. Пласман у осмину финала италијанског купа раније су изборили Милан, Удинезе, Фиорентина, Катанија, Рома, Јувентус, Лацио и Наполи.

Хоће ли црно-бели кошаркаши успети да изборе пласман у Топ 16 Евролиге? Хоће ли права спортска атмосфера на трибинама Београдске арене допринети да савладају Будивељник и остваре сан? Све ће се знати и видети од 20.45 када почиње одлучујући дуел у Групи А кошаркашке Евролиге. Пажња наће спортске јавности је свакако усмерена на овај меч а вечерас се играју и утакмице осталих група.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво