Читај ми!

Преминуо српски веслач

Српски веслач Немања Нешић преминуо је на тренингу у Смедереву. Двадесетчетворогодишњи Нешић био је један од кандидата за одлазак на Олимпијске игре. За сада се испитују околности под којима је Нешић преминуо, а током дана ће се извршити обдукција.

Репрезентативац Србије у веслању Немања Нешић преминуо је данас на тренингу у Смедереву. Млади веслач је, како је потврђено у смедеревској полицији, преминуо у чамцу на преподневном тренингу.

Испитују се околности под којима је преминуо овај врхунски спортиста, а током дана требало би да буде извршена обдукција.

Генерални секретар Веслачког савеза Србије (ВСС) Небојша Јевремовић рекао је да ништа није указивало на то да репрезентативац Немања Нешић има здравствене проблеме и навео да је редовно имао лекарске контроле.

"Овако нешто никако нисмо могли да предвидимо. Немања је био изванредан веслач, освајач медаља на Европским првенствима. Реч је о врхунском спортисти, пре само две недеље је веслао квалификациону регату за ОИ", рекао је Јевремовић.

"Он је колабирао у чамцу и тренер је био врло близу. Одмах су га извадили из чамца и кренули ка обали где је чекала Хитна помоћ, али, нажалост, он је већ преминуо", навео је Јевремовић.

Немања Нешић (24) био је члан репрезентативног четверца без кормилара за лаке веслаче и један од тројице кандидата из Смедерева за Олимпијске игре у Лондону.

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво