Фешта у Мадриду

Мадридски трг „Плаза де Сибелес" било је место где су Шпанци, заједно са фудбалерима, прослављали освојену титулу Европског шампиона. Претходно је аутобус са играчима који су носили пехар крстадио мадридским улицама где је хиљаде људи поздрављало шампионе.

Шпанци нису ни стигли да се опораве од непроспаване ноћи после победе над Италијом у финалу Европског првенства, а већ направили нову фешту дочекавши свечано фудбалере своје земље.

По повратку у домовину шампионе је прво примио шпански краљ Хуан Карлос који је рекао да је цела шпанија поносна на шампионе.

„Усрећили сте целу Шпанију. Веома смо поносни на вас, велики сте играчи и још већа екипа. Овај трофеј је резултат вашег знања и залагања, али и Винсентеа дел Боскеа који је направио фантастичан посао и поднео пуно тога. Честитам свима и желим да тако наставите", поручио је шпански краљ.

Њему је дрес шпансе репрезентације уручио капитен шампионске екипе Икер Касиљас. Одмах после пријема код краља, шпанск фудбалери су се у отвореном аутобусу запутили ка мадридском тргу Плаза де Сибелес, где их је на улици поздрављало хиљаде навијача.

Главна фешта одржана је на централном мадридском тргу где су навијачи одушевљено клицали фудбалерима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво