Читај ми!

Велики Касиљас

Хеј, судија! Поштовање за противника! Покажи поштовање према Италији – 4:0!, овим речима голман Шпаније Икер Касиљас обратио се помоћном судији тражећи од њега да раније заврши меч у тренуцима када је „фурија" држала све конце игре против разбијених „азура".

Шпанија је доказала да је најбоља репрезентација на планети. Фудбалски квалитети играча „фурије" су неспорни, али појединци имају и велике људске квалитете.

На интеренету се појавио снимак голмана Икера Касиљаса који је у финишу утакмице против Италије молио судију да раније заврши меч да би противника поштедео већег пораза.

По истеку 90. минута Шпанија је у финалу имала предност од 4:0 и потпуну контролу игре над разбијеним „азурима" који су имали и играча мање.

У том тренутку Касиљас је пришао помоћном судији и замолио да из поштовања према противнику, заврши меч раније.

„Хеј, судија! Поштовање за противника! Покажи поштовање према Италији – 4:0!", рекао је Касиљас.

Убрзо после тога је и одсвиран крај меча, али зато што је истекло три минута надокнаде. Касиљас је након последњег судијског звиждука пришао помоћном арбитру, стиснуо му руку и отишао да слави титулу са саиграчима.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво