број коментара 13 Пошаљи коментар
(субота, 04. феб 2017, 20:25)
Dragan Stanković - Stane [нерегистровани]

Sramota

Sramota za Beograd. Ima para, a ne plaćamo ono što bi svaako trebalo... Sramota...

(субота, 04. феб 2017, 20:56)
anonymous [нерегистровани]

Ako je to tacno, ...

... to je velika sramota za Beograd i Srbiju. Organizatore treba pozvati na odgovornost (materijalnu, naravno) i zabraniti im da se bave bilo kojim oblikom javnog rada, ukljucujuci i politiku.

(субота, 04. феб 2017, 22:53)
Лучо Русофил [нерегистровани]

Крива је ЕУ а не Београд

Јесу ли западњаци платили штету коју су нанели бомбрадовањем Србије и Београда.

(субота, 04. феб 2017, 22:55)
Дража [нерегистровани]

Ко хоће да трчи ради здравља

Никоме неће бити плаћено.

(субота, 04. феб 2017, 23:34)
anonymous [нерегистровани]

Svakako

Ako su tačni navodi iz teksta, neko treba debelo da odgovara. No ja mislim da je posrijedi nešto drugo-početak tihih sankcija Srbiji dok ne prizna lažnu državu Kosovo i ne odrekne se Republike Srpske. Možda nisam u pravu i dao Bog da nisam. Bilo kako bilo, Beogradski maraton je i u mnogo teža vremena bio simbol Beograda, to jeste i, ako Bog da, ostaće.

(недеља, 05. феб 2017, 00:18)
anonymous [нерегистровани]

e

nije to samo u maratonu, to je uopste u sportu Srbije,niko nista ne placa a kojekakvi klubovi svi su u nekakvim dugovima po 30-50-60 miliona evra, odakle toliko ima dugova to samo znaju nasi rukovodioci koji vode navodno te klubove i ko zna sta petljaju i muvaju a igraci ne dobijaju novac sto je naj veci fazon...posle nam neko kriv sto nismo tamo negde na nekoj listi,pa kako ces biti kad neplacamo ni pekaru hleb a sad se kao nesto cudimo pa kao sad nam krivo Kosovo pa samo trazimo nekakve razloge nepostojece...

(недеља, 05. феб 2017, 01:08)
anonymoux [нерегистровани]

Zanimljivo

...je kako se odmah pravdamo ne pravdom i zaverama, umesto da se prizna da neko nije platio sto je trebao da plati.
Svi su krivi sem nas, svi nas mrze.
Garantujem vam da je to problem broj 1 naše nacije, korupcija i to što žalimo sebe kao da živimo svi na ulici.

(недеља, 05. феб 2017, 01:20)
... [нерегистровани]

...

Nasli, pa zasli...dokle ce ovo ici, ne mozemo znati, ali znaju oni koji i donose ovakve odluke. Dovesce nas dotle da cemo se radovati kada ode u vazduh metro u Berlinu, stadion u Marseju, sportska hala u Briselu...Bravo Evropo, posto nas ne tretirate kao ljudska bica, upravo to vise i necemo biti. Ako je to bio cilj, onda dobro. Upravo mi se smucilo, retko pisem, ali sada sam morao.

(недеља, 05. феб 2017, 02:28)
anonymous [нерегистровани]

Kao da sam znao!

Ne objaviste mi komentra da ocekujem Lucu Rusofila, a znao sam da ce da se javi! Najbavjesteniji Srbin, vidovit, od njega info dobijaju i CIA i FSB i MOSSAD i MI6...
Moj idol!

(недеља, 05. феб 2017, 06:20)
anonymous [нерегистровани]

Vlast

Vlast ne želi da se krećemo, a kamoli da trčimo. Ipak, mislim da će se pare odnekud stvoriti ako organizatori i narod počnu da vrši pritisak na odgovorne političare. Oni jednostavno ne mogu da propuste tu priliku da se pohvale kako su platili sve što su ovi pre njih ostali dužni, a i izbori su blizu...

(недеља, 05. феб 2017, 06:26)
anonymous [нерегистровани]

Zar vam nije jasno,

skupa je Evropa i za siromašnije države nema tamo leba. Međutim, ako su organizatori ostali nekome dužni, treba da odgovaraju i da se brzo nađe taj krivac.

(недеља, 05. феб 2017, 09:36)
anonymous [нерегистровани]

finansije

U Beograda se slivaju finansije iz cele Srbije a oni deli unutrasnjosti na kasicicu, ali u Bg se pojedinci bogate i postaju milioneri i milijarderi, prema tome nije ni cudo sto se takve stvari odvijaju. Mnogo prevaranata i malipunata.Riba sa glave smrdi.

(недеља, 05. феб 2017, 10:02)
tt [нерегистровани]

Privatna firma

Beogradski maraton je, mnogi ne znaju, privatna firma koja je ime zastitila. U finansije ove firma verovatno niko ne ulazi i ne kontrolise pa je moguce i da se godinama ne isplacuju nagrade. Pri tom, ova firma besplatno koristi ogromne resurse grada i drzave (vanredno dezurstvo, rad i reorganizacija vecine komunalnih sluzbi, policije, velikog broja vanrednih ekipa hitne pomoci, domova zdravlja, ...). Sada vidimo da su tu i budzetske uplate, uplate takmicara, ... Da li je neko trazio finansijski izvestaj, obzirom da se koriste veliki drzavni (narodni) resursi. Ne moze biti i pravdanje da je u pitanjuratni reklama za grad (sada vidimo da i nije). Uostalom i svaka reklama ima cenu, merljiva je. Bivsi gradonacelnik Djilas je zbog ove sramote pokusao da ovoj firmi oduzme organizaciju Beogradskog maratona i stavio pod okriljem grada. Nije uspeo.