број коментара 14 Пошаљи коментар
(уторак, 13. сеп 2016, 18:16)
anonymous Lala [нерегистровани]

A ko će ga znati ,

Svejedno i da je tako "nije tako" zna se i zašto .

(уторак, 13. сеп 2016, 18:32)
anonymous [нерегистровани]

e sad

opaaaa djurdja,bravo za hakere

(среда, 14. сеп 2016, 08:12)
anonymous [нерегистровани]

Za očekivati.

Samo čekam da njihov plivač padne kao i biciklista i da odu svih 22 medalje kod pravih vlasnika. Bravo za Ruse. Svi osim zapada znamo da im se ubise svi sportisti od dopinga.

(среда, 14. сеп 2016, 08:16)
anonymous sasa [нерегистровани]

Sta reci

Njima nije vazno sto su amerikanke koristili doping srestva vec sto su hakeri to otkrili. Sramno za VADA.

(среда, 14. сеп 2016, 08:53)
anonymous [нерегистровани]

Допинг

Па шта, нешто ће да се деси? Њима је донекле дозвољено. Кад им је потребно.

(среда, 14. сеп 2016, 09:00)
anonymous [нерегистровани]

Иронија судбине

Ех, како се само излетела сестра Серена, да међу првима нагрди Марију Шарапову, због руског лека за срце, који амери прогласише допингом, да би руске спортисте приказали допингованим. Сада би она и њена сестра требало да врате све што су украле и непоштено стекле (медаље и новац) и да живе у срамоти до краја својих дана. Још кад се сазна и за остатак америчког олипијског тима, срамоти никад краја. Ко другоме јаму копа...

(среда, 14. сеп 2016, 09:05)
anonymous [нерегистровани]

Lekovi

Oksikodon i hidromorfon su lekovi protiv bolova. Predniznol i prednizon su lekovi protiv alergije.

(среда, 14. сеп 2016, 09:10)
anonymous [нерегистровани]

Ironija???

Pa sta si htio da kazes? PA Rusi su prvi otkriveni i oni treba da se stide, a Amerikanci ce tek doci do spoznaje stida!

(среда, 14. сеп 2016, 09:52)
anonymous [нерегистровани]

Иронија ироније

@Ironija???

А Ви покажите да су Руси разоткривени! Нека ВАДА покаже да су Руси разоткривени! Нема докумената, има "независних" извештаја! А тек за иживљавање са руским инвалидима-параолимпијцима! Има да су понеки Руси користили литвански лек за срце мелдонијум који је забрањен тек 1. јануара 2016. а појединим руским спортистима су проналажени тек у траговима после месец дана када се без проблема проналази. Маша Шарапова има од детињства проблема са срчаном аритмијом и користила је овај лек. Суспензија и не зна се када ће да је скину. А ИРОНИЈА је да је пре 10 дана НХЛ овај (литвански) лек за срце прогласио дозвољеним и веома корисним средством за опоравак хокејаша!!! И нема знака "?" ни у наслову ни у тексту. Све ове четири американке су јавно преко својих налога већ коментарисале и признале. Сестре Вилијамс су узимале и мушке хормоне. А она гимнастичарка пати од "недостатка пажње и хиперактивности" (!!!) и то што узима препарате она се "не стиди" и она је "чиста и бори се за чист спорт" (!!!). А кошаркашица је била врло иронична. Јесте да веч 4 године узима 2х20мг ДНЕВНО анфитамина, али то није допинг!! СВИ препарати су на листи забрањених у тој истој ВАДИ, али довољно је да амерички и британски представник нажврљају ћагу да могу да се дрогирају и сви чисти!!! Па нису. И ова група хакера уопште није никаква руска група. То је обична америчка параноја и бес што су ухваћени у неделима "на гомили". А данас-сутра ће да буде за још 10 америчких "звезда".

(среда, 14. сеп 2016, 11:33)
глас разума [нерегистровани]

лажи, преваре и губитак задњег грама кредибилитета

Америка и тај тако слободни Запад, су дрвље и камење бацили на Русе и искључили их у великом броју са Олимпијаде и Параолимпијских игара, да би сад видели, оно што смо већ знали, а то је да се и они исто тако организовано допингују, али њима је то јелте дозвољено. Одмах треба иступити из свих тих тзв. међународних, а заправо америчких организација и одузети им право да имају било какву улогу више у надгледању и контроли допинга, јер су показали да су до те мере исполитизовани, излажирани и у служби најтежих превара, да су изгубили сваки кредибилитет више. Одузети накнадно америчким спортистима који су ту ухваћени у допингу све освојене медаље и поништити њихове резултате, а доделити их накнадно другим такмичарима. Да видимо хоће ли бити исто тако ажурни као против Руса... али све је то исполитизована и надувана превара, као и све друго на Западу, где је једино похлепа и болесна жеља за тоталном контролом свих осталих права и истинита. Наше иако малобројне медаље тиме добијају још више на снази, када се види колико њих се заправо допингује.

(среда, 14. сеп 2016, 12:08)
Dragan Stanković - Stane [нерегистровани]

3,5 miliona sportista!

Lično verujem Duciju Simonoviću, mada mi njegov način govora baš i ne odgovara. Pustimo način, nego sadržaj! Duci tvrdi (You tube) da se SVI vrhunski sportisti dopinguju! I to njih 3,5 miliona!!! Dotični gospodin ne bi trebalo da ministre naziva poluidiotima i sl. Malo više mere, a sve može da se kaže. Zbog toga ga izoluju na javnim medijima.Dotičnom gospodinu treba dati prostor i vreme da kaže šta ima da kaže o dopingu. Ipak je on doktor nauka, izuzetno obrazovan, i nekada najbolji košarkaš u Evropi! Gospodo urednici, dajte vreme i mesto u emisiji, ima on šta da kaže. I bio bi rado slušan, jer govori različito. posebno o mestu sporta u savremenom svetu. Setimo se izreke starih Rimljana:"Hleba i igara!"Jedan od načina vladanja svetom!

(среда, 14. сеп 2016, 14:24)
anonymous [нерегистровани]

@Lekovi

Nije uopste vazno protiv cega su nego sta sadrze a to sto sadrze je na listi zabranjenih supstanci. Drugim recima zahvaljujuci tome mogu da upotrebljavaju te supstance jer ako testiraju pozitivni na njih opravdanje je da im je dozvoljeno da ih upotrebljavaju!
Vrlo prosta sema da se nekaznjeno dopinguju.

(среда, 14. сеп 2016, 16:23)
anonymous [нерегистровани]

Kao da ne zamo

Pa Ameri za koje "na reč" garantuje njihova država su najnaduvaniji sportisti.

(среда, 14. сеп 2016, 17:10)
anonymous [нерегистровани]

Kredibilitet

Ako je neke antidoping analize mogao da "pojede mrak", za pretpostaviti je i da neke mogu biti falsifikovane, ili, pak, da budu zamenjeni uzorci.
Zbogom poverenje. Teško se gradi, a ruši kao kula od karata.