Марјановић и Бјелица: Научена лекција

Кошаркашки репрезентативци Србије Бобан Марјановић и Немања Бјелица сложили су се да је остварена велика победа над САД, али и да је научена битна лекција у поразу од Аргентине.

"Ушли смо спремни и фокусирани у меч, да дамо 100 одсто себе и као професионалци добијемо утакмицу. Било је тешко играти против њих, свака победа је леп осећај и идемо даље. Добра су екипа, нисмо смели да се опустимо", изјавио је Марјановић.

Бобан додаје да победа над Америком не мења чињеницу да је репрезентација подбацила.

"Мало је лакше, али ништа се није променило, научили смо нешто и идемо даље", закључује Марјановић.

Немања Бјелица изјавио је да остаје велики жал за утакмицом са Аргентином. 

"Стварно велика победа, колико год звучи чудно. Није да им се није играло, али тешко је одиграти овакав меч. Гледаш друге екипе, то смо требали да будемо ми, стално враћамо филм"

"Надам се да смо се на неки начин искупили, остаје нам још један меч да завршимо такмичење, треба да извучемо поуеку, нисмо радили ми ништа лоше, ајде да смо се зезали, дивљали, излазили, али дешавају се овакви порази и баш боле. Ја нисам играо две године и вратио сам се са пуно ентузијазма и веровао сам у велики резултат. Хвала народу, није лако ни вама ни нама, нисмо ни свесни шта смо пропустили, вероватно за пет, десет година ћемо бити свесни шта смо могли да урадимо", закључио је Бјелица. 

број коментара 0 Пошаљи коментар