Богдановић и Лучић: Главе горе, идемо даље

Репрезентативци Србије Владимир Лучић и Богдан Богдановић задовољни након победе над селекцијом САД.

Кошаркашка селекција Србије савладала је САД резултатом 94:89, у мечу у оквиру борбе за пласман од петог до осмог места.

"Сви смо очекивали да ћемо се наћи на самом крају такмичења, не у овој фази. После ове победе нам је још теже, али шта је ту је, имамо још једну утакмицу... Они су јуче играли тешку утакмицу, тежак пораз и за њих. То свакако не умањује нашу победу и жељу да изгледамо боље", рекао је Владимир Лучић.

"Тешко је било. После свега што смо очекивали и зацртали, нисмо изгледали најбоље... Заправо, доста добро смо изгледали док није кренуло низбрдо, а онда нисмо имали тимску реакцију да се вратимо. Порази су саставни део наших каријера, главу горе, идемо даље", рекао је некадашњи играч Партизана. 

Богдан Богдановић је постигао 28 поена, од чега седам тројки.  

"Било је добро... Ето на неки начин смо се одужили... Не може се онај пораз исправити, али на неки начин смо донели срећу нашем народу и нама првенствено", рекао је Богдановић. 

А да ли му је сада лакше или теже, када је побеђена селекција САД? 

"Шта је теже, шта је лакше... Не знам... Шта би било кад би било... Уживало смо, морали смо да пронађемо мотивацију и заборавимо шта се десило", закључио је Богдан. 

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 12. сеп 2019, 18:17) - anonymous [нерегистровани]

Amerika Amerika zemlja velika

Bravo momci. I u porazima i u pobedi smo sa vama. Idemo dalje.