Навијачки шоп у Берлину, скупо али разноврсно

Ако сте навијач и дошли сте на Евробаскет у Берлин, можете са њега понети неки од сувенира из официјелне ФИБА продавнице – Official Fan Shop. Најефтинији сувенир кошта осам евра.

На неколико места у берлинској дворани постављени су штандови са сувенирима. Продају их запослени из арене, али за ову прилику ангажовала их је Фиба Европе.

Има свега – од најефтинијих привезака који коштају осам евра, преко значки (12 евро) и шалова (15-20 евра), па до мајица са мотивима тимова из групе Б које се продају за 25 евра (обичне) и 35 евра, колико стаје поло верзија.

Такође, можете пазарити "молтен" лопте, у неколико величина и верзија.

За српске стандарде су цене можда "прејаке", али вероватно су и формиране према џеповима посетилаца из других земаља учесница.

Један од момака који ради у једној од продавница каже да имају пуно посла и да продаја иде одлично. О бројевима и ценама, разумљиво, није могао да говори.

Додаје да су најбоље муштерије до сада били Немци и Исланђани, али да су и навијачи осталих тимова куповали неки од производа који ће их подсећати на боравак у Берлину и Евробаскету 2015.

 

број коментара 3 Пошаљи коментар
(четвртак, 10. сеп 2015, 08:02) - anonymous [нерегистровани]

Зато

Што смо прваци Европе !!

(четвртак, 10. сеп 2015, 00:33) - Mladen Ilic [нерегистровани]

R S......BRD

Odgovor na pitanje: zato sto ce mo da budemo prvaci ,, EVROPE,,

(среда, 09. сеп 2015, 13:23) - notorious [нерегистровани]

?

A što je šal Srbije najskuplji?