S Tamarom u akciji: Nova sezona od 04. oktobra

Tamara Grujić, autorka TV serijala i humanitarnog projekta "S Tamarom u akciji" će ove jeseni zajedno sa gledaocima pratiti emitovanje prvih epizoda osme sezone serijala jer je sve planirane akcije sprovela i snimila tokom leta.

Razlog za ovaj način rada bio je najlepši mogući - Tamarina trudnoća.  U ekskluzivnom intervjuu za sajt RTS, autorka se zahvalila svima koji su upućivali čestitke:

"Zahvaljujem svima na porukama i čestitkama. Ljudi su reagovali veoma emotivno i razneženo na moje "stanje" i dok su me viđali na snimanjima tokom proleća i leta. Svima je bilo drago da sam u drugom stanju, a ja sam se osećala dobro i nisam imala većih problema. Imala sam sreće i trudnoću sam podnosila odlično. Sa ekipom sam provela 26 nedelja na terenu, snimajući akcije, odnosno, epizode za dve naredne TV sezone", navela je Tamara.

U prethodnoj, sedmoj sezoni, Tamara i njen tim snimali su akcije na teritoriji centralne Srbije i Šumadije. Pošto svakom delu Srbije posvećuju po dve sezone (otprilike 24-26 akcija godišnje) i ova - tokom jeseni 2019. odnosi se na istu teritoriju.

Tamara Grujić: "Od početka 2016. godine, snimali smo po dve sezone prolećnu i jesenju - obišli smo sever Kosova, jug, istok, zapad i centralnu Srbiju sa Šumadijom. 

Uključujući epizode sezone koju ćete tek gledati, do sada smo sproveli i snimili 104 akcije i to: 98 posvećenih unapređenju porodičnih domova i 6 specijalnih epizoda koje su bile posvećene obnovi hemato-onkološkog odeljenja Pedijatrijske klinike u Kragujevcu (uz akciju za nabavku teretnog lifta u istoj klinici), zatim izgradnji dve stambene jedinice za obolele od cerebralne i dečije paralize u Užicu (u okviru programa "Živeti uz tuđu negu i pomoć") a pomogli smo da ponovo zažive i tri osnovne škole,koje smo snimali ove godine. Akciju u OŠ u Gruži pratili ste ovog proleća, u okviru sedme sezone, a renoviranje dve seoske osnovne škole - u okolini Pirota i Vranja ćete videti u tokom ove jeseni, petkom od devet uveče na RTS1.

Počinjemo polako da prikupljamo prijave za Vojvodinu i plan je da akcije u Vojvodini radimo tokom 2020. godine, u okviru devete i desete TV sezone i humanitarnog projekta "S Tamarom u akciji".

Nove epizode "S Tamarom u akciji", TV serijala i humanitarnog projekta koji slavi solidarnost i popravlja domove, ali i živote žitelja Srbije - pratite od petka, 27. septembra, na RTS 1 od devet uveče.

 

 

broj komentara 3 pošalji komentar
(nedelja, 10. nov 2019, 20:19) - Aleksandar [neregistrovani]

pitanje

kako se prijaviti? kako stupiti u kontakt sa Tamarom i njenom ekipom?

(petak, 27. sep 2019, 21:13) - bebamr [neregistrovani]

Humanost na delu

Sve pohvale za Tamaru i ekipu Radne akcije.
Svako vece petkom, iskljucivo je eszervisano za vasu emisiju.

(petak, 20. sep 2019, 11:01) - anonymous [neregistrovani]

Ljudine

Samo napred dobri ljudi