Završeno snimanje serije „Jutro će promeniti sve“, na ekranima od oktobra

Posle pet meseci, bez ijednog dana pauze, sutra se na Filozofskom fakultetu završava snimanje nove igrane serije naše kuće „Jutro će promeniti sve“.

Serija prati četvoro tridesetogodišnjaka u Beogradu, koji, tragajući za sobom i svojim mestom u neizvesnoj današnjici, preispituju svoje prijateljske i emotivne odnose. Glavne uloge poverene su Nikoli Rakočeviću, Andriji Kuzmanoviću, Isidori Simijonović i Jovani Stojiljković.

„Nekako su svi karakteri, pa i lik Anđele, realistično napisani, situacije u kojima se oni nalaze, šta im se sve dešava u životu, dosta je specifično, a svakodnevno“, kaže Jovana Stojiljković.

„Anđela je devojka koja, deluje u prvi mah, ima sve, stalan posao, dugu vezu, a serija počinje tako što se ona zapravo budi i pita se da li je to zapravo dovoljno u životu“, dodaje Stojiljkovićeva.

Priča o suštinskim životnim izazovima mladih snimana je na trista lokacija, a angažovano je više od dve stotine glumaca. Idejni tvorci serije i reditelji su Goran Stanković i Vladimir Tagić.

„Mislim da je ova priča specifična po tome što obrađuje generaciju tridesetogodišnjaka, ali u ovom slučaju su i ispred i iza kamere ti tridesetogodišnjaci. To smo mi, to su naše priče, iskrene, intimne, autentične i to je ono što će je učiniti različitom. Jer su naše“, ističe Goran Stanković.

Emitovanje serije od 40 polučasovnih epizoda planirano je od oktobra.

broj komentara 0 pošalji komentar