Osam uveče - vaš termin za sticanje znanja

Odložite knjige, zatvorite časopise, zaboravite na internet. Svakog radnog dana od osam uveče učite uz najbolji dokumentarni program, gledajući RTS 2.

Radio-televizija Srbije značajno mesto daje temama iz oblasti kulture i obrazovanja. Ove jeseni gledaocima smo obezbedili ekskluzivne sadržaje - aktuelnosti iz kulture i popularne nauke u emisijama sopstvene proizvodnje, kao i priliku da uporede domaća dokumentarna ostvarenja sa radovima autora iz drugih zemalja Evrope, Amerike i Azije.

Udarni termin na Drugom programu RTS-a, ponedeljkom, utorkom i četvrtkom od 20.00 rezervisan je za najbolje dokumentarne filmove iz celog sveta.

Nova sezona magazina "Kulturni centar", sredom u 20.00, nudi ključne vesti iz domaćeg i stranog kulturnog života, najave događaja koji nas očekuju, razgovore i polemike o važnim temama iz kulture.

"Studio znanja", emisija obrazovno-naučnog programa RTS-a svakog petka od 20.00 vodi gledaoce kroz svet nauke, obrazovanja i najrazličitijih ideja na originalan i neuobičajen način.

RTS 2 - od ponedeljka do petka u 20 časova. Odmorite se učeći.

broj komentara 0 pošalji komentar