Nova sezona u novom svetlu – samo na RTS 1

Jesen je pravo doba za nove početke – nove filmove, strane serijske hitove, nova pitanja i nove pobednike, nove priče i prijateljstva. Prvi program RTS-a započeo je novu televizijsku sezonu – u novom svetlu.

U petoj sezoni, kvizu "Potera" priključio se još jedan "Tragač" – svetski šampion znanja. Put do nagrade, ponedeljkom od 21.00 na RTS 1, četvoročlanom timu takmičara ove jeseni biće još neizvesniji, dok će gledaocima "Potera" ponovo biti mesto gde znanje ne poznaje granice.

Odmah nakon popularnog kviza, od 22.00 emituje se nova, druga sezona domaće serije "Sumnjiva lica". Kroz adaptaciju pet Nušićevih drama, gledaoci će ponedeljkom, utorkom i četvrtkom nastaviti da prate društveno-politički uspon porodice Cvijović. Premijere novih domaćih serija vikendom dolaze na Prvi program emitovanjem mini-serije "Kozje uši", subotom od 21.00, a odmah nakon toga, i serije "Meso".

Žitelji istočne Srbije glavni su junaci predstojeće, četvrte sezone omiljene emisije o dobrim delima "S Tamarom u akciji". Kao i u prethodne tri sezone, taj serijal i humanitarni projekat emituje se svakog petka od 21.00, na Prvom programu.

Veliki svetski hit, serija "Vikinzi", krenula je ove jeseni sa premijernom, četvrtom sezonom, nedeljom oko ponoći, na RTS 1. Strani i domaći filmovi nastavljaju da se emituju u redovnim terminima.

Prenose ekskluzivnih sportskih događaja RTS 1 nastavlja i na jesen – Liga šampiona, Liga Evrope, odlučujuće utakmice za plasman na Svetsko prvenstvo u fudbalu, odbojka, tenis...

Osim premijernih sadržaja koji su već na programu, RTS je pripremio projekte koji će svoje premijere imati tokom oktobra – od dva nova muzička šou-programa u prvoj polovini oktobra "60 najlepših narodnih pesama" i "Luda noć", do još dve nove domaće serije "Senke nad Balkanom" i "Psi laju, vetar nosi", koje će svoje premijere imati u drugoj polovini istog meseca. I to nije sve...

broj komentara 0 pošalji komentar