Prvi program RTS-a i dalje ubedljivo najgledaniji

Od 273 dana od početka godine, Prvi program RTS-a bio je najgledaniji čak 268 dana. Trend ubedljivo najgledanijeg programa u Srbiji nastavljen je i u septembru.

Prvi program RTS-a je u septembru od 30 dana bio najgledaniji 27, sa ostvarenim rejtingom od 4,3 odsto. Udeo u gledanosti je 22%, što je u odnosu na drugoplasiranu televiziju više za 6,3 procentna poena. Ta razlika je još veća u večernjim satima (od 19.00 do 23.00) kada je udeo u gledanosti našeg programa 28,5% a druge po gledanosti televizije 15,3%.

U poslednje tri godine, ovo su najbolji septembarski rezultati oba programa Javnog medijskog servisa.

Na rang listi 50 najgledanijih emisija, 39 su emisije RTS-a. Najgledanija emisija je prenos finala evropskog prvenstva u košarci Slovenija-Srbija, koja je emitovana na Prvom programu RTS-a, 17. septembra 2017. Rejting emisije je 27,9%, a udeo u gledanosti 59,6 odsto.

Pored sportskih takmičenja u košarci, fudbalu i odbojci, vaš izbor su bile i dnevne informativne emisije, od jutarnjeg do večernjeg Dnevnika, ali i druge informativne emisije koje su i dalje na rang listi najgledanijih emisija u Srbiji. Tu su i zabavne emisije, domaće igrane serije i dokumentarne emisije.

Medijski javni servis Srbije nastavlja sa emitovanjem sadržajno najraznovrsnijeg televizijskog programa namenjenog svim grupama stanovništva Srbije. Svojom ponudom uspeva da postigne najbolje rezultate po svim parametrima gledanosti.

U oktobru, RTS nastavlja sa uvođenjem novih premijernih sadržaja. Gledaoce očekuju - muzički šou-programi, domaći i strani filmovi, svetski serijski hitovi, autorske emisije i nove domaće serije!

broj komentara 0 pošalji komentar