Potera - 5. sezona

U novoj 5. sezoni kviza Potera četvoročlanom timu takmičara će se na putu do nagrade naći isto toliko Tragača!

Dobro poznatom timu koji čine Milica Jokanović - Princeza od znanja, Milorad Milinković - Mister Veliki i Uroš Đurić - Dendi, ovog septembra pridružiće se i Žarko Stevanović - Svetski šampion znanja.

Najmlađi Tragač ima samo 23 godine, student je Fakulteta organizacionih nauka, a titulu Svetskog šampiona znanja dobio je osvojivši prvo mesto na Svetskom kviz šampionatu. Sa tek šesnaest godina osvojio je treće mesto u RTS-ovoj Slagalici, da bi se samo pet godina kasnije upisao na listu pobednika ovog kviza.

Žarko je u Poteri prošao put od takmičara do Tragača. Da li će mu to pomoći da bolje prepozna slabosti i prednosti svojih protivnika i postane nepobedivi Tragač saznajte od 25. septembra u 21 na Prvom programu RTS-a.

broj komentara 4 pošalji komentar
(nedelja, 11. mar 2018, 19:33)
Goran [neregistrovani]

sugestija

Pozdrav za najboljeg voditelja i ekipu RTS, jedna mala sugestija vezano za kviz Potera. Redovno pratim kviz, sviđa mi se, jedino se ne čuje svaki put odgovor bilo tragača ili takmičara. Bude tiho ili ne razumno. Predlažem ako je moguće da posle svakog odgvora bude pisani odgovor na ekranu u vidu titla.

(nedelja, 21. jan 2018, 19:39)
mitrovic nenad [neregistrovani]

kviz potera

najbolji ste

(nedelja, 01. okt 2017, 15:10)
anonymous [neregistrovani]

repriza

Da li ce postojati i reprizni termin?

(petak, 15. sep 2017, 16:43)
Jasmina [neregistrovani]

Odlican izbor

Bas mi je drago sto ce i Zarko biti tragac. Gledala sam ga u Slagalici i zaista poseduje ogromno znanje. Pored toga je i veoma simpatican momak.