Studio znanja

Ove jeseni počinje druga sezona emisije "Studio znanja" u kojoj nastavljamo da na neobičan i zanimljiv način istražujemo fenomene koji nas okružuju i teme iz svakodnevnog života, razmenjujemo ideje, iskustva i razmišljanja, tražimo nauku na već dobro poznatim adresama, ali i tamo gde niste ni sanjali da postoji, testiramo njene granice i otkrivamo neverovatne stvari.

Ekipa naše emisije predvođena urednikom Zoranim Živokovićem u novoj televizijskoj sezoni priprema i brojne inovacije - gledaoce očekuje više igranih stuktura, dešavanja u studiju u vidu različitih naučno-umetničkih performansa, eksperimenata, kviza, plesa, igre, pesme...

Na putovanje kroz uzbudljiv svet širokog spektra tema, i ovog puta, vodiće vas urednice i voditeljke emisije - Ivana Milenković i Vinka Marinović.

Gosti "Studija znanja" su vodeće ličnosti iz sveta nauke i obrazovanja, profesori i predavači, promoteri nauke, ali i poznate ličnosti među kojima su naši istaknuti glumci, sportisti, pevači, kompozitori. Svake nedelje predstavljamo vam i pažljivo odabranu publiku koja nije slučajno tu, već aktivno učestvuje u emisiji na različite načine.

Druga sezona emisije "Studio znanja" počela je 29. septembra u 20 časova na RTS2. Emisija ima i dve reprize - subotom u 13 časova na RTS2 i ponedeljkom oko ponoći na RTS1.

Neke od tema koje vas očekuju u novoj sezoni su: putovanja, kič i šund, zablude, elementarne nepogode, bajke, sreća, letenje, moral, konflikti...

I ovog puta nastavljamo našu misiju zasnovanu na tri ključne vrednosti - istinito, lepo i dobro. Pridružite nam se!

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 20. jan 2019, 01:13) - Dejanns [neregistrovani]

Emisija “studio znanja”

Nista nema bolje na danasnjoj televiziji u “regionu”,svaka cast i pozdrav