Luda noć

Šou program "Luda noć" dočarava vreme nezaboravnih muzičkih događaja, fenomene, značajne ličnosti muzičke scene, velike filmske i serijske hitove. Kroz muziku i igru suprotstavljaju se dva različita muzička stava pa shodno tome imamo "dva suprotstavljena tabora".

Muzički sadržaj baziran je na kvalitetnoj pop muzici stvaranoj u proteklih nekoliko decenija. Sve numere izvode se uživo uz pratnju Narodnog orkestra RTS-a i benda "Luda noć".

U svakoj emisiji učestvuje plesna grupa koja svojim koreografskim numerama ili kao prateći segment stvara posebni ambijent. U interakciji svih dešavanja u ovom šou programu, kroz muziku, interesantne priče i sadržaje, predstavljamo sve ono kvalitetno što je pripadalo nekim boljim vremenima. Ideja je da kroz ovakav serijal pružimo dobru zabavu i kvalitetne sadržaje. Dokumentarni snimci iz bogate arhive RTS-a verno će oslikavati teme i događaje.

Gosti su legendarne TV zvezde, glumci, pevači, javne ličnosti koje su uživale nepodeljene simpatije auditorijuma u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. Muzika u emisiji se izvodi uživo, uključujući pevačke i plesne numere. Ovaj program osmislio je autorski tim RTS-a i predstavlja domaću licencu.

Kroz dvanaest emisija, od 15. oktobra svake nedelje od 21 sat uživaćete u muzici koja je preživela sud vremena i koja i danas živi. Voditelji emisije su sjajni glumačko-voditeljski parovi Dragana Kosjerina, Marko Živić, Marija Veljković Milovanović i Gordan Kičić.

Urednici emisije su Anja Rogljić i Uroš Marković, a reditelj je Igor Basorović.

broj komentara 8 pošalji komentar
(utorak, 17. okt 2017, 13:12)
mira [neregistrovani]

luda noc

bravo za ovu emisiju, konacno nesto vredno da prati cela porodica kao nekada

(ponedeljak, 16. okt 2017, 12:15)
slavica [neregistrovani]

bravo za RTS

Odlična emisija. Lepo i zabavno osmišljena, Bravo za RTS.

(nedelja, 15. okt 2017, 22:53)
Nena [neregistrovani]

Bravo!

Ljudi svaka vam čast razgalili ste me i jedva čekam sledeću emisiju!

(nedelja, 15. okt 2017, 22:46)
anonymous [neregistrovani]

Bravo

Super emisija

(nedelja, 15. okt 2017, 22:35)
Buda [neregistrovani]

Bravo!

RTS je produkcijski lider u regionu...

(nedelja, 15. okt 2017, 17:41)
Maja [neregistrovani]

Bravo

Stara dobra vremena - dobra zatosto traje.Muzika tog vremena zivi i danas.Te pesme znaju u deda i unuk, ove nove traju od danas do sutra.

(sreda, 11. okt 2017, 10:02)
anonymous [neregistrovani]

...

Dosadno. Koliko je desetina ovakvih emisija samo na RTS-u?

(nedelja, 08. okt 2017, 15:02)
goran [neregistrovani]

svako vreme ima svoje drazi

Nisu bila bolja vremena, mi smo bili mladji i sve nam je bilo lepo. Upornim ponavljanjem da su ta vremena bila bolja oduzimamo mladim generacijama pravo da se zabavljaju i ponasaju u skladu sa danasnjim vremenom. Nase vreme je bilo i proslo, pustimo ih da zive svoje vreme.