Četvrta TV sezona serijala „S Tamarom u akciji“

U predstojećoj, četvrtoj TV sezoni serijala „S Tamarom u akciji“, autorka i njen tim pomagaće žiteljima istočne Srbije. Nove epizode gledaćemo od 29. septembra, na Prvom programu RTS-a, u već ustaljenom terminu petkom, u 21 sat.

Popularni TV serijal, koji je istovremeno i humanitarni projekat emituje se od marta 2016. godine na RTS- u i do sada je proizvedeno 40 emisija, kroz tri TV sezone.

„Naše humanitarne akcije započeli smo prošle godine na severu Kosova, zatim smo dve TV sezone posvetili pomoći porodicama sa juga Srbije... Ovog leta i jeseni, ekipa i ja smo na teritoriji istočne Srbije: u Podunavskom, Braničevskom, Borskom i Zaječarskom okrugu. Nastavljamo naše akcije pomoći, sa mnogo radosti i dobre energije. I dalje „popravljamo kuće i živote"." kaže Tamara Grujić, autorka i producent serijala.

Izvršni producent serijala je "Triangl produkcija", na čelu sa Tamarom Grujić i njenim suprugom Vukom Đokovićem. Muzički umetnik Rambo Amadeus je za ovu emisiju komponovao muziku a za četvrtu TV sezonu i dodatak: nekoliko melodija koje je zajednički naslovio kao „vlaški fank". Autor vizuelnog identiteta ovog TV formata je proslavljeni i višestruko nagrađivani grafički dizajner Slavimir Stojanović.

Tamara Grujić: „Pokazalo se da ovaj projekt širi i prenosi pozitivnu energiju, ali je i privlači! Sada smo se gotovo navikli da nam se tokom akcija samoinicijativno pojavljuju ljudi koji se nude da nam pomognu. Što se tiče članova tima koji stoji iza ove emisije- ispostavilo se da su svi oni ili moji dragi prijatelji ili dokazani vrhunski profesionalci, koji sa zadovoljstvom i posvećeno daju svoj doprinos u svakoj emisiji. Zahvalna sam i kolegama novinarima, kako u RTS- u tako i svima iz štampanih i elektronskih medija jer nas redovno prate i podržavaju. Tako se širi naša poruka o empatiji, solidarnosti, radosti davanja, negovanju porodičnih vrednosti ali i slavljenju života. Pratioci emisije na društvenim mrežama i internetu su nam takođe velika i važna podrška. Svakodnevno dobijamo brojne pohvale, komentare, sugestije, korisne podatke ali divne reakcije na sve što, kao tim projekta „S Tamarom u akciji" radimo. Tako ohrabreni, nastavljamo sa još većom odlučnošću i radošću da ovim, četvrtim serijalom i akcijama slavimo život, porodične vrednosti i da - popravljamo kuće i živote!"

Nove epizode emisije „S Tamarom u akciji" petkom uveče na Prvom programu RTS- a u 21 sat.

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 14. sep 2017, 14:18)
slavica [neregistrovani]

čestitke

Bravo za Tamaru i celu ekipu kao i za sve sponzore. Pored humanitarnog karaktera serijal ima i obrazovni karakter, tako da nas upoznaje i sa kultornom baštinom i prirodnim lepotama kraja gde se akcija dešava.
Želim vam mnogo uspešnih sezona, a onima koji imaju višak novca poruka: pomozite ljudima!!! Vaše malo njima je život. Tamara, hvala i srećno.!!!