Treća sezona emisije "Tako stoje stvari" od 4. septembra

Od ponedeljka, 4. septembra na Prvom programu RTS-a startovaće treća sezona dvosatne emisije "Tako stoje stvari". Sadržaji i novinarsko-televizijski stil emisije koju gledaoci redovno prate tokom dve TV sezone ostaće nepromenjeni, uz neke programske inovacije. Svakog radnog dana, dvosatni program vode Nataša Miljković, Zoran Stanojević i Sanja Dragićević Babić.

"Tako stoje stvari" nastavljaju tamo gde su stale krajem juna - okosnica emisije i dalje su segmenti "Intervju" i "Fokus grupa", unapređene su redovne rubrike a spremne su i nove, na sve one teme „koje nas brinu i raduju", poručuje autorski tim.

Moto emisije u novoj televizijskoj sezoni glasi: "Otkrivamo, popravljamo i čuvamo" a uredničko-voditeljski tim se raduje početku novog ciklusa.

Nataša Miljković: "Svaki početak sezone za mene je kao đacima prvi septembar. Krećeš ispočetka a znaš da je zapravo sasvim novo, da će biti ozbiljnije, teže i da moraš da opravdaš dobre ocene iz prošle godine. Odvela sam sina malopre u školu- radost ponovnog okupljanja sa drugarima je bila ogromna! Tako se i ja osećam - volim našu malu ekipu jer imamo sličan odnos i prema radu i životu i stalno se smejemo. (sem kad nešto krene naopako). Raspust je gotov, zato radnim danima budite sa nama da govorimo o svetu, životu i stvarima koje stoje tako kako stoje."

Zoran Stanojević: "Neizmerno se radujem svaki put kada emisija treba da počne, dok gledam sat kako odbrojava. Znam da me čekaju zanimljivi razgovori, dobre priče, nestrpljiv sam da to podelim sa gledaocima i nadam se da je njima barem upola lepo koliko je meni u studiju. Sada ulazim u fazu da šta god zanimljivo čujem odmah zamišljam kako bismo mi to mogli da obradimo. Osnovna ideja nam je i dalje ista, pravimo dva sata programa koji gledaoca ni na koji način ne sme da uvredi ili potceni.

Sanja Dragićević Babić: "Knjiga "Tako stoje stvari" dobija treći nastavak. Baš kao i svaka dobra knjiga. Način pisanja ostaće gotovo isti, sa pojedinim korekcijama i novim poglavljima. Pisci su isti - ceo tim ostaje. Naš sadržaj, naše stranice vam nude nove likove, zanimljive razgovore, odgovore, pitamo umesto vas i za nas, istražujemo, pronalazimo. Nudimo rubrike koje uveliko krčkaju naši reporteri. Dva sata programa, kojem se radujem. Što se mene tiče, jedna od novina je i ta što pojedine intervjue neću raditi samo u studiju, već i na terenu kada je to potrebno. Ko ne može do nas, mi možemo do njega! Trudićemo se da opravdamo dosadašnje poverenje auditorijuma. Zato budite uz nas, dok otvaramo korice treće knjige "Tako stoje stvari". Radnim danima od 10 do 12, na Prvom programu RTS- a.

"Tako stoje stvari" - RTS 1, svakog radnog dana od 10.00 do 12.00

Kontaktirajte, komentarišite, sugerišite

e-mail: takostojestvari@rts.rs
Twitter: @TakoStojeStvari #TakoStojeStvari

Zvanični Youtube kanal emisije:

Sve emisije : https://www.youtube.com/playlist?list=PLPR_vV0KMn6igIKj5U92mTenP5uoiqE3g

„Fokus grupa":https://www.youtube.com/playlist?list=PLPR_vV0KMn6iTpfoA3LlpgzGhqeGCdoTb

Intervjui :https://www.youtube.com/playlist?list=PLPR_vV0KMn6hvxpYkM3ERgFNIls0muF5c

 

broj komentara 2 pošalji komentar
(subota, 14. jul 2018, 19:28)
Milan Zdravković [neregistrovani]

Tako stoje stvari

Sve pohvale za Sanju Dragićević Babić!

(četvrtak, 12. jul 2018, 13:49)
Dimitra [neregistrovani]

volim

Najbolja Emisija!