Gost

Nova emisija Milana Popovića i ekipe koja je pet godina radila serijal "Zadnja kuća, Srbija" zove se "Gost" i biće avantura o srpskom turizmu. Emitovaće se petkom u 18.25, na Prvom programu RTS-a, i to od 29. jula.

Autor vodi obične ljude da upoznaju srpske destinacije, pa ćete videti kako će Srbiju na četvorodnevnom putovanju doživeti jedan malinar iz sela kod Vladičinog Hana i pesnikinja iz Vranja ili ekipa sastavljena od penzionera, studentkinje teologije i turističke tehničarke koja radi i kao konobarica. Zanimljiva će biti avantura jednog pedesetogodišnjeg dirigenta, maloletnog saksofoniste, rokerke i repera koji peva o selima. Sve zvuči neobično, ali je takav i srpski turizam.

U emisiji "Gost" videćete šta Srbija ima da ponudi, šta nema i šta bi mogla da unapredi i proda stranim i domaćim gostima. Radnja prve i druge emisije dešava se na destinacijama Srebrno jezero, Golubac, Požarevac, Kučevo, Smederevo. Već na sledećem putovanju gledaćete avanture iz Jagodine, Paraćina, Despotovca, Svilajnca i Velike Plane. Onda slede Šumadija, pa Bačka, malo juga Srbije i još po neko iznenađenje.

Ekipa RTS-a na čelu sa Milanom Popovićem imala je priliku da vidi i šta dvoje penzionera iz Frankfurta može da natera da kupe kamper od 80 hiljada evra samo da bi obišli Balkan i Srbiju. Kako stoje stvari u srpskim banjama, kako na manifestacijama (bile one dobre ili ne), kako Srbiju vide stranci, a kako domaći turisti - sve ćete to tokom godine gledati u novoj emisiji RTS-a "Gost".

broj komentara 3 pošalji komentar
(ponedeljak, 07. avg 2017, 19:01) - snz [neregistrovani]

muzika

Molim vas za info ko je pisao text i muziku za najavnu/odjavnu spicu ove emisije?

(nedelja, 11. sep 2016, 16:08) - Ненад [neregistrovani]

Фантстична емисија

Молим Вас да ли ћете објавити ове емисије на вашем сајту или вашем YouTube каналу.

(petak, 29. jul 2016, 19:08) - nikola [neregistrovani]

pohvala

Gospodine Milane,
Vasa emisija "gost" je ne samo fantasticna nego o krajnje potrebna. Srbija je divna ima sta turistima da pokaze, ali to ne radi.
Primedba je sto kratko traje i mora se prikazvati u udarnim vremenima. Snimajte maksimalno puno kadrova, a onda u saradnjisa dobrim reziserom doteraje u nesto sto se nece zaboraviti.
Hvala Vam.