Drugi deo serije "UPS! - U problemu sam"

Redakcija školskog programa RTS-a nastavila je snimanje igrano-dokumentarne serije "UPS! - U problemu sam". Gledaoci već prate prvih deset epizoda serijala o izazovima odrastanja adolescenata, subotom od 12.45 časova na Prvom programu RTS-a. Nastavak će moći da pogledaju na jesen.

Zloupotreba alkohola i droge, agresivnost, autodestruktivnost, odnos prema telu, pozitivni i negativni aspekti društvenih mreža i video-igrica, nasilje u porodici i među vršnjacima, bežanja u adolescenciji i izbor škole i fakulteta, teme su kojima se bavi drugih 10 epizoda serije "UPS! - U problemu sam". Uzroke i posledice ovih problema, kao i savete za njihovo lakše prevazilaženje nude naši eminentni psiholozi, psihoanalitičari i neuropsihijatri: dr Snežana Alčaz, dr Vojislav Ćurčić, Danijela Galović, dr Olivera Aleksić-Hil, dr Oliver Vidojević i Vesna Brzev-Ćurčić. Glas generacije o promenama kroz koje prolaze prenose u anketama učenici Pete beogradske gimnazije.

Nove epizode donose i nastavak priče o svakodnevici grupe beogradskih srednjoškolaca. Šta će se desiti sa blogerkom Lanom, temperamentnom Danicom i povučenom Sofijom? Zašto je Fića stalno agresivan, Zlaja previše nezainteresovan, a Kostić isključen iz većine dešavanja? Šta brine Olgicu, Kseniju i Kristinu? Da li su Ivica i Strahinja sposobni i za plemenitija osećanja?

urednik serije: Tamara Vešković
producent serije: Biljana Dautović
glume: Nina Srdić Hadži-Nešić, Ana Ninković, Nikolina Kokunešovski, Đorđe Mišina, Aleksa Jovanović, Sergej Bojović, Ana Škiljević, Aleksa Petrović, Andrea Simonović, Nevena Eskić, Milena Radovančev, Balša Leković, Nikola Bićanin, Nastasija Leontijević, Luka Jovanović, Lazar Šljukić, Katarina Dimitrijević, Jelena Stupljanin, Jasmina Večanski, Mila Manojlović, Nikola Fišeković
stručni konsultant: Vesna Brzev-Ćurčić
scenario: Maša Vujošević, Kristina Đuković i Tamara Vešković
direktor fotografije: Milan Stanić
snimatelj: Aleksandar Beatović
fotograf: Gordan Jović
vizuelni identitet: Marko Rajić i Maša Vujošević
snimatelj zvuka: Ljuba Jovanović
originalna muzika: Vladimir Pejković
kostimograf: Natalija Lukić
scenograf: Aleksandar Cvijanović
dizajn zvuka: Srđan Filipović
montažer: Goran Mitrović
reditelj: Maša Vujošević

broj komentara 0 pošalji komentar