Video

Nakon velikog iščekivanja naših vernih gledalaca, brojnih mejlova i pisama, „Plava ptica“ poleće za naše mališane, uz obećanje da će i dalje sletati na zanimljiva mesta i upoznavati nas sa zanimljivim ljudima (i velikim, i malim)!

I dalje radoznala, i dalje spremna da ispunjava nove želje naših gledalaca uz pomoć voditelja i glavnog domaćina Šmucija Šmucijanovića, dragog psa, kome deca najviše veruju. Osim poznatih stvari na koje su gledaoci navikli, u „Plavoj ptici" pojaviće se neke lepe novine, koje će zasijati već u prvoj epizodi. 

Otkrićemo samo dve novine - prva je da je naš voditeljski tim obogaćen novom vedrom i lepom voditeljkom, Borkom Tomović, a druga novina je da se u studiju pojavljuju magične sveznajuće ruke, koje se pojavljuju iz kofera, za koje ne znamo odakle su došle i ko ih je doveo u
naš studio. A ostale? Kad za to dođe vreme...

Ne brinite, ugostićemo zanimljive goste, radićemo i dalje omiljene eksperimente, raspisivaćemo važne i interesantne konkurse!

Naš mejl, sajt i fejsbuk stranica su i dalje aktivni, pa nas posetite: www.rts.rs/plavaptica i pišite na mejl: plava.ptica@rts.rs

Urednik emisije je Jelena Popadić Sumić, reditelji - Igor Basorović i Miodrag Kolarić, reditelji priloga Senka Domanović i Bojan Vuletić, tvorac naše predivne scenografije Marija Poznanović, a voditelji Osman Ahmed, Borka Tomović i Bojan Ivković.

Let let do sledeće subote u 12 i 35!


broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 29. apr 2012, 11:57) - ivana lucic [neregistrovani]

pitanja

plava ptico ja volim da gledam vas volaim zivotinje imam 9 godina a mozeteli mi odgovoriti na pitanja da li smuci uvek spava ,i dali ste vi bili drugari iz skole ???

(ponedeljak, 26. mar 2012, 17:43) - milica pendic [neregistrovani]

plava ptica

zdravo plava ptico ja sam milica pendic i imam 7 godina meni se svidja vasa emisija uskoro cu i ja biti na rts-u voli vas milica pendic let,let ♥ ♥ ♥...!!!